Ruokasektorin tulevaisuustärskyt – Etelä-Savon ruoka-ala nyt ja lähitulevaisuudessa -webinaari

Ruoka on merkittävä toimiala maaseutuvaltaisessa Etelä-Savossa. Ruoka-alan perusta on monipuolisessa alkutuotannossa, josta alueella jalostuvat niin juomat, leivät, hanhiherkut kuin erilaiset marja- ja kasvisjalosteetkin.

Tervetuloa kuulemaan Etelä-Savon ruoka-alan merkityksestä ja tulevaisuuden näkymistä webinaariin 15.9.2020 klo 10-11.20. Tilaisuudessa esitellään uunituore tilastoaineisto Etelä-Savon ruoka-alasta sekä kuullaan puheenvuorot ruoka-alan kehitys- ja tulevaisuusnäkymistä.

Ohjelma:

Tervetuloa, Taina Harmoinen, projektipäällikkö KURVI-hanke, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Millaisen kuvan tilastot antavat Etelä-Savon ruoka-alasta, projektipäällikkö  Riitta Kaipainen, KURVI-hanke, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti

Etelä-Savon Luomukatsaus, tutkija Pirjo Kivijärvi, KURVI-hanke, Luonnonvarakeskus

Etelä-Savon ruokaketjun kehitys- ja tulevaisuusnäkymät:

Ruoka-alan yritystoiminta, johtaja Juha Pulliainen, Etelä-Savon ELY-keskus

Alkutuotanto, toiminnanjohtaja Vesa Kallio, MTK-Etelä-Savo

Ruokapalvelut, toimitusjohtaja Timo Hyöppinen, Serviini Oy

 

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen viimeistään 14.9.2020 tähän linkkiin. Tilaisuus toteutetaan etäyhteydellä. Ilmoittautuneille lähetetään linkki tilaisuuteen.

Lisätietoja: Taina Harmoinen, taina.harmoinen(a)xamk.fi

Kumppanuudella ruokasektorille vuorovaikutusta ja innovatiivisuutta – KURVI -hanke www.xamk.fi/kurvi