Ajankohta: 12.-13.11.2022, la klo 9-17.15 ja su klo 8.30.-16.00
Koulutuspaikka: Kotkan kampus, Pääskysentie 1, Kotka
Laajuus: 16 h
Paikkamäärä: 20
Kohderyhmä: Fysioterapeutit ja opintojensa loppuvaiheessa olevat fysioterapian opiskelijat. Koulutus soveltuu myös jalkaterapeuteille ja opintojensa loppuvaiheessa oleville jalkaterapian opiskelijoille.

Kouluttajat: Kouluttajana ensimmäisenä päivänä ja osin toisena päivänä toimii Jalkaspesialisti.fi:n perustaja fysioterapeutti (YAMK) Antti Mässeli. Antilla on monipuolista kokemusta perusterveydenhuollosta, erikoissairaanhoidosta, apuvälineistä, koulutustehtävistä ja yksityseltä sektorilta. Antti vaikuttaa myös SAFY:n toiminnassa. 
 
Toisena kouluttajana toimii fysioterapeutti Hany Soliman. Hanylla on syvällistä osaamista erityisesti erikoissairaanhoidosta ja fysiatrian poliklinikalla toimimisesta, mutta monipuolista osaamista on karttunut myös muun muassa alaraajojen mobilisoinneista ja koulutustehtävistä.

Ilmoittautuminen päättyy: 9.10.2022
Hinta: 230 euroa (+ ALV 24 %). Hintaan sisältyy koulutusmateriaalit.

Lasku lähetetään sähköpostiisi koulutuksen alkamisen jälkeen. Huomioi, että viesti voi päätyä roskapostiin!

Mikäli laskun maksaja on yritys, etkä ole ilmoittanut laskutustietoja ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoita ne koulutuksen alkuun mennessä taydennyskoulutus@xamk.fi.

Tavoitteet:

  • Oppia tekemään alarajaan perustutkimus.
  • Oppia perusperiaatteet hoidoista, jotka voivat koostua esimerkiksi harjoitteista, mobilisoinneista, eri nivelten sarjavalmisteisista tai yksilöllisistä ortooseista, teippauksista tai kuormituksen säätelystä.

Sisältö ja toteutus:
Alaraajakuntoutuksen perusteet ja ortoosit fysioterapeutin työssä -koulutuksessa perehdytään erityisesti jalkaterän sekä polven tutkimiseen ja terapiaan. Fysioterapeuteille suunnatussa koulutuksessa käydään läpi lyhyesti lonkan alueen tutkimista ja terapiaa.

Opiskelumateriaali:
Koulutukseen osallistuneet saavat kattavan opintomateriaalin käyttöönsä, joka on jaoteltu selkeästi myös jatkokäyttöä varten. Sisällysluettelon avulla löytää helposti fysioterapeuteille tarkoitettua perustietoa siitä, miten hallux valgusta tai akillesjänteen tendinopatiaa voidaan hoitaa fysioterapeuttisin menetelmin tai mitä annettavaa fysioterapeutilla on polven nivelrikkoon.

Lisätietoja ilmoittautumisesta:

Täydennyskoulutuksen toimisto, taydennyskoulutus@xamk.fi tai koulutusassistentti Petra Turtiainen p. 050 340 8124.

Ilmoittautumisen voi perua maksutta sähköpostitse 30 vrk ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Tiedotamme koulutuksen toteutumisesta sähköpostitse. Jos viestiä ei ala kuulua, tarkasta myös roskapostit!

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää