Export Expert – viennin valmennusohjelma

Käytännönläheinen valmennusohjelma vientitoimintaa suunnitteleville tai jo viennin parissa työskenteleville käynnistyy lokakuussa 17.10.2019.

Valmennusohjelma kuuluu Etelä-Savon Vientiosaajat -hankkeeseen, jossa vahvistetaan eteläsavolaisten mikro- ja pk-yritysten johdon ja henkilöstön kansainvälistymisosaamista ja vientivalmiuksia sekä rohkaistaan yrityksiä suuntaamaan kansainvälisille markkinoille. Valmennusohjelman lisäksi hankekokonaisuuteen kuuluu ajankohtaisia tietoiskuja ja tutustuminen potentiaalisiin vientimarkkinoihin ja niiden erityispiirteisiin sekä ohjausta viennin aloittamiseen ja tukemiseen.

Etelä-Savon Vientiosaajat -hankkeen toteuttavat yhteistyössä Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun Pienyrityskeskus, Etelä-Savon kauppakamari ja Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy. Hanke saa Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta.

Hinta:

Osallistuminen hankkeen kaikkiin toimenpiteisiin on max 20 henkilön yritykselle 650 € (1-2 hlöä/yritys) ja yli 20 henkilöä työllistävälle yritykselle ja organisaatiolle 950 € (1-2 hlöä/yritys). 

Lisätietoja:

Merja Ryökäs, XAMK Pienyrityskeskus, merja.ryokas@xamk.fi, puh. 040 7375407

Niko Arola, XAMK Pienyrityskeskus, niko.arola@xamk.fi, puh. 040 5380961

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää