KIPINÄ-valmennus on tarkoitettu sinulle, joka mietit oman yrityksen perustamista tai olet oman yrittäjyytesi alkumetreillä. Valmennuksen aikana saat selkeyttä yrityksen perustamiseen, yritystoiminnan käynnistämiseen sekä sen kannattavaan toteuttamiseen. 
Valmennuksen aikana työstät yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaa.

Valmennus koostuu 8 lähipäivästä sekä kahdesta henkilökohtaisesta sparraushetkestä.

Yrittäjyysvalmennus on maksuton ja se täyttää starttirahan vaatimukset.

Valmennus toteutetaan iltatoteutuksena 15.1.-12.3.2019.
Aika: klo 17-20
Paikka: Savonlinnan Xamkin kampus, Savonniemenkatu 6, tila SA431

Valmennuspäivät:

  1. Yrittäjyys lähtee intohimosta ja osaamisesta 15.1 
  2. Oman osaamisen tuotteistaminen 22.1.
  3. Yrittäjän arki ja käytännöt 29.1.
  4. Itsensä johtaminen käytännössä 5.2.
  5. Numerot haltuun! 12.2.
  6. Kuka minulta ostaisi ja miksi? 19.2.
  7. Myy ja markkinoi tehokkaasti 5.3.
  8. Verkostojen ja kumppanuuksien rakentaminen 12.3.
    Huom! Yhteinen päivä ROIHU-valmennuksen kanssa

KIPINÄ valmennuksen pääkouluttajana toimii TKI-asiantuntija Petteri Tiljander, Xamk Pienyrityskeskus.

Tiljander on sarjayrittäjä, valmentaja sekä tarinankertoja, joka kytkee osaamisensa yrittäjyydestä, liiketoiminnasta ja johtamisesta käytännön esimerkkeihin sekä tarinoihin. Erikoisosaamisena mm. yrittäjyyden aloittaminen, opiskelijayrittäjyys, SOTE-ala sekä osuustoiminta.

Talouden asiantuntija Päivi Jormalainen, Tarvissio Oy haluaa olla lisäämässä suomalaisten pk-yritysten ja -yrittäjien ymmärrystä siitä, miten taloutta johdetaan ja mitä talouden luvut oikeastaan tarkoittavat. Näin Tarvisssio Oy auttaa asiakkaita kasvamaan ja kehittämään toimintaansa kannattavammaksi.

Myynnin ja markkinoinnin asiantuntija Hannu Uotila on asiakaskokemuksen asiantuntija ja videografisen tutkimuksen pioneeri. Hän on myös Cannes-palkittu videotuottaja, joka työskentelee videotutkimusyritys Oy Sailerin toimitusjohtajana. Yrittäjäkokemusta hänellä on 11 vuoden ajalta. Uotila teki maailman ensimmäisen videogradun kauppatieteissä (Aalto 2011) ja edistää innovatiivisten tutkimustapojen hyödyntämistä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Pidetty luennoitsija tunnetaan mm. ennätyksiä rikkoneen Duudsonit tuli taloon –televisiosarjan tuottajana. Uotila toimii myös Aalto –yliopiston ja EMLyon Business Schoolin (FRA) vierailevana luennoitsijana.

Lisätietoja:

Elina Pöllänen, projektityöntekijä, p. 040 144 7150, elina.pollanen@xamk.fi
Petteri Tiljander, TKI-asiantuntija, valmentaja ROIHU, 050 511 2369, petteri.tiljander@xamk.fi

www.xamk.fi/roihu

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valmennus on osa ROIHU – uutta yrittäjyyttä, sukupolvenvaihdoksia ja kansainvälisiä yrityksiä Etelä-Savosta -hanketta, joka saa Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta.