Ajankohta: 1.8.-30.9.2019
Koulutuspaikka: E-kampus, verkko-opinnot
Laajuus: 5 op
Paikkamäärä: 2
Kohderyhmä: Kaikki asiasta kiinnostuneet
Opettajat: Miia Karttunen sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@xamk.fi

 

Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa: vapaasti valittavat opinnot
Ilmoittautuminen päättyy: 19.7.2019
Hinta: 60,00  tai lukukausimaksu 175,-
Lukukausimaksua ei palauteta, mikäli valitsemiesi opintojen yhteenlasketut maksut jäävät alle 175 euron.
 

 

HUOM! Xamkin tutkinto-opiskelijoiden ilmoittautuminen Pepin kautta.

Tavoitteet:

Opiskelija tuntee korkeakouluopinnoissa tarvittavien tekstilajien ominaispiirteet ja osaa kirjoittaa selkeän ja jäsentyneen tekstin. Opiskelija tuntee asiatyylisen tekstin vaatimukset ja osaa analysoida, yhdistellä ja tiivistää tietoa eri lähteiden pohjalta. Opiskelija osaa laajasti omaan tavoitealaansa liittyvää sanastoa, tietää oman tavoitealansa valintakoevaatimukset ja -materiaalin sekä tuntee niissä esiintyvät kielelliset rakenteet. Kieliopintojen taitotaso on B1.2–B2.

Sisältö:

Opiskelija kehittää kirjallista ilmaisuaan, argumentointitaitojaan ja korkeakouluopinnoissa tarvittavaa sanavarastoaan. Opintojaksolla harjoitellaan korkeakouluopinnoissa tarvittavien tekstilajien kirjoittamista sekä tiedonhakua ja lähdekriittisyyttä. Opintojaksolla perehdytään vaativampiin suomen kielen rakenteisiin. Opiskelija tutustuu oman tavoitealansa kirjallisiin valintakoevaatimuksiin.

Arviointi: 0 – 5

 

 

 

 

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Miia Karttunen, sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@xamk.fi. Opettajat ovat vapaajaksolla kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin ja lukevat tällä välin sähköpostia vaihtelevasti.

Ekampuksen kursseja on kahdenlaisia: (1) varsinaisia verkkokursseja, joissa ei ole valinnaisaikoihin sidottua opetusta ja (2) kursseja, joissa verkkovälitteistä lähiopetusta, johon osallistut AC:n välityksellä. Katso AC-opiskelun tekninen ohje täältä.​

Lisätietoja ilmoittautumisesta: Auli Kasurinen, auli.kasurinen@xamk.fi tai avoinamk@xamk.fi
 

Ilmoittautumisen voi perua maksutta ennen koulutuksen alkua. Mikäli koulutus on jo alkanut eikä perumista ole tehty, joudumme perimään ko. koulutuksen hinnan.

Tiedotamme koulutuksen toteutumisesta sähköpostitse. Automaattinen ilmoitus sujahtaa usein postilaatikon roskapostikansioon. Jos viestiä ei ala kuulua, tarkasta myös postilaatikkosi roskaposti-kansio!

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää