Koulutuksen järjestäjä: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Täydennyskoulutus, Kuntoutus- ja terveysalan koulutusyksikkö, Savonlinna
Koulutuspaikka: Kotkan kampus, Pääskysentie 1, Kotka
Kohderyhmä: Fysioterapeutit, jalkaterapeutit, hierojat sekä näiden alojen opettajat. Koulutus soveltuu myös ed. mainittujen alojen loppuvaiheen opiskelijoille.

Laajuus: 16 h, jaettuna kahteen 8 tunnin koulutuspäivään.
Ajankohta: 5.-6.9.2020 klo 9-17
Ilmoittautuminen päättyy: 9.8.2020 Koulutus toteutuu. Otamme lisää ilmoittautumisia su 30.8. asti. Oikeus maksuttomaan perumiseen on päättynyt, ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan koulutuksen.
Hinta: 230 euroa (+ ALV 24 %) Laskutetaan koulutuksen alkamisen jälkeen
Ryhmäkoko: 20

Opettaja: Fysioterapeutti, kehonhallinnan asiantuntija Timo Järvinen

Tavoite:
Lihaskalvot muodostavat koko kehon kattavan fasciaalisten jatkumoiden toiminnallisen verkoston. Lihaskalvoihin voi tulla pinnetiloja, lepo – ja liikekipuja, painearkuutta ja traumoja. Nämä muokkaavat lihaskalvoja ja lihaksia, joihin jää hyytymiä, arpeumia ja kiinnikkeitä. Tätä kautta liikemallit muuttuvat epänormaaleiksi ja lihastasapaino häiriintyy.
 
Lihaskalvokäsittely soveltuu erityisesti pitkäaikaiskipujen, traumojen – tai leikkausten jälkihoitoon. Tavoitteena on, että opit uuden tavan käsitellä lihaskalvoja Yhdysvaltalaiseen Graston-menetelmään perustuen. Koulutuksessa käytetään kalvojen käsittelyssä apuvälineenä metallikäsittelyvälineitä. Koulutuspäivien jälkeen sinulla on mahdollisuus ostaa kouluttajalta Fascia-rautoja.
 
Sisältö ja toteutus:
Opetus sisältää sekä teoriaa että käytännönharjoittelua lihaskalvokäsittelystä sekä siihen liittyvästä terapeuttisesta harjoittelusta.

Lisätietoja ilmoittautumisesta: Täydennyskoulutuksen toimisto, p. 050 312 5090, taydennyskoulutus@xamk.fi
 
Ilmoittautumisen voi perua maksutta kaksi (2) viikkoa ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin ilmoitetusta perumisesta perimme koko koulutuksen hinnan.
 
Tiedotamme koulutuksen toteutumisesta sähköpostitse.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää