Ajankohta: 28.-29.8.2021, klo 9-17
Koulutuspaikka: Kotkan kampus, Pääskysentie 1, Kotka
Laajuus: 16 h, jaettuna kahteen 8 tunnin koulutuspäivään
Paikkamäärä: 20
Kohderyhmä: Fysioterapeutit, jalkaterapeutit, hierojat sekä näiden alojen opettajat. Koulutus soveltuu myös ed. mainittujen alojen loppuvaiheen opiskelijoille.
Kouluttaja: Fysioterapeutti, kehonhallinnan asiantuntija Timo Järvinen

 

Ilmoittautuminen päättyy: Koulutuksen toteutuminen on varmistunut. Koulutukseen otetaan lisäilmoittautumisia keskiviikkoon 25.8. asti. Huom! 14.8. jälkeen ilmoittautuneiden ilmoittautuminen on sitova!
Hinta: 230 euroa (+ ALV 24 %)

Lasku lähetetään sähköpostiisi koulutuksen alkamisen jälkeen. Huomioi, että viesti voi päätyä roskapostiin!

Mikäli laskun maksaja on yritys, etkä ole ilmoittanut laskutustietoja ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoita ne koulutuksen alkuun mennessä taydennyskoulutus@xamk.fi.

Tavoitteet:
Lihaskalvot muodostavat koko kehon kattavan fasciaalisten jatkumoiden toiminnallisen verkoston. Lihaskalvoihin voi tulla pinnetiloja, lepo- ja liikekipuja, painearkuutta ja traumoja. Nämä muokkaavat lihaskalvoja ja lihaksia, joihin jää hyytymiä, arpeumia ja kiinnikkeitä. Tätä kautta liikemallit muuttuvat epänormaaleiksi ja lihastasapaino häiriintyy.
 
Lihaskalvokäsittely soveltuu erityisesti pitkäaikaiskipujen, traumojen tai leikkausten jälkihoitoon. Tavoitteena on, että opit uuden tavan käsitellä lihaskalvoja Yhdysvaltalaiseen Graston-menetelmään perustuen. Koulutuksessa käytetään kalvojen käsittelyssä apuvälineenä metallikäsittelyvälineitä. Koulutuspäivien jälkeen sinulla on mahdollisuus ostaa kouluttajalta Fascia-rautoja.

Sisältö ja toteutus:
Opetus sisältää sekä teoriaa että käytännönharjoittelua lihaskalvokäsittelystä sekä siihen liittyvästä terapeuttisesta harjoittelusta.

Lisätietoja ilmoittautumisesta:
Täydennyskoulutuksen toimisto, taydennyskoulutus@xamk.fi, p. 050 472 8993

Ilmoittautumisen voi perua maksutta sähköpostitse 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Mikäli koulutus on jo alkanut eikä perumista ole tehty määräaikaan mennessä, joudumme perimään ko. koulutuksen hinnan.

Tiedotamme koulutuksen toteutumisesta sähköpostitse. Jos viestiä ei ala kuulua, tarkasta myös roskapostit!

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää