Seuraa Mikkelissä maksutta suoraa lähetystä vuoden huipputapahtumasta!

Nordic Business Forum Live Stream
2.–3.10.2017 XAMK:in kampuksella

Tule mukaan!

Euroopan merkittävin liike-elämän päättäjien huipputapahtuma, Nordic Business Forum hämmästyttää jälleen 2.–3.10.2017 kokoamalla Helsingin Messukeskuksen suurtapahtumaan yli 7000 liike-elämän vaikuttajaa yli 30 maasta seuraamaan elämyksellisiä huippupuheenvuoroja. Nyt SHAKE-hanke tuo tapahtuman striimattuna – maksuttomana suorana lähetyksenä – Xamkin Mikkelin kampukselle.

Nordic Business Forum on vuosittain kohauttanut houkuttelemalla paikalle kansainvälisiä huipputason puhujatähtiä, joita tänä vuonna ovat muun muassa multimiljonääri sir Richard Branson, megatähti ja huippuliikemies Will Smith sekä organisaatioguru ja bestseller-kirjailija Adam Grant – suorana lähetyksenä Helsingin Messukeskuksesta. Katso muut puhujat ja tarkempi aikataulu tapahtuman sivulta https://www.nbforum.com/nbf2017/agenda

Kahdeksannen Nordic Business Forumin teemoja ovat tänä vuonna vastuullisuus, merkityksellisyys sekä johtaminen. Voit seurata tilaisuutta maanantaina 2.10. klo 12.30 alkaen ja tiistaina 3.10. klo 10 alkaen kampuksen D-rakennuksen tilassa D117. Inspiroidu mielenkiintoisten ja erilaisten huippupuhujien puheenvuoroista ja verkostoidu.

Voit tulla tapahtumaan sinulle sopivaan aikaan ja viipyä sen verran kuin itse haluat. Tiistain 3.10. ohjelmatauolla toteutetaan Inspiroidu yhteistyöstä -tilaisuus, jossa yrittäjillä ja oppilailla on mahdollisuus jakaa kokemuksiaan ja keskustella oppilaitos- ja yritysyhteistyöstä.

 

Live striimauksen ja siihen liittyvän tilaisuuden järjestää SHAKE – innovaatiokokeilujen uusi malli -hanke, jota toteuttavat XAMK Pienyrityskeskus, Esedu, Otavan Opisto ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti ja joka saa Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta EU:n Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta.

Ilmoittaudu nyt mukaan!

 

Lisätiedot:
Maisa Kantanen
XAMK Pienyrityskeskus
+358 40 5697 899, maisa.kantanen@xamk.fi

 

 

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää