Ajankohta: Opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden (1) viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suoritusaika on kolme (3) kuukautta.
Koulutuspaikka: Verkko-opinnot
Laajuus:3 opintopistettä
Kohderyhmä: Kaikki asiasta kiinnostuneet
Opettaja: Eeva Koljonen

Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa: Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta
Opetussuunnitelmassa mainittu osaamisalue: Ydinosaaminen
Ilmoittautuminen päättyy: 29.10.2023.
Hinta: 12 €/op tai lukukausimaksu 175 €. Lisätietoja maksuista täällä. Nonstop-aloituksena alkavien koulutusten ilmoittautumisia ei voi perua maksutta. Ilmoittautuminen on sitova.

Avoimen AMK:n opinnoille voi ilmoittautua enintään 50 opintopisteen edestä / lukukausi. Yli 50 opintopisteen menevät ilmoittautumiset poistetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikäli olet valinnut lukukausimaksun 175 euroa, mutta valitsemiesi yksittäisten opintojaksojen yhteenlasketut maksut jäisivät alle 175 euron, erotusta ei palauteta.

HUOM! Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua Xamkin avoimen AMK:n opintoihin.

Tavoitteet:

  • Tavoitteena on oppia tuntemaan oluen raaka-aineet ja ymmärtämään niiden ja oluen valmistusprosessin vaikutus oluen makuun.
  • Tavoitteena on oppia oluen aistinvaraista arviointia ja tunnistamaan oluiden makuprofiileja ja myös oluen virhemakuja.
  • Tavoitteena on oppia tuntemaan keskeiset oluttyylit, oluen tarjoilun ja oluen ja ruuan yhdistämisen periaatteet.
  • Lisäksi tavoitteena on oppia soveltamaan olutosaamista case-tehtävässä, jonka voit valita omiin tavoitteisiisi sopivaksi vaikkapa omalle työpaikalle tehtäväksi.

Sisältö:

  • Oluen raaka-aineet ja valmistus
  • Oluttyylit ja oluiden ryhmittely
  • Oluen tarjoilu
  • Oluen aistinvarainen arviointi
  • Oluen ja ruuan yhdistäminen
  • Oluttrendit

Toteutus: 

Verkko-opintojaksolla voi edetä omaan tahtiin itsenäisesti opiskelemalla materiaalia, osallistumalla verkkokeskusteluun, tekemällä tehtävät ja lopputestin. Opintojaksoon ei sisälly ryhmätöitä tai liveluentoja. On hyvä varata noin kuukausi tai pari opintojakson suorittamiseen.

3 op:n laajuinen opintojakso vastaa noin 81 tunnin opiskelijan työmäärää.

Opiskelumateriaali:

Opiskelumateriaali on pääosin Learn-alustalla.

Arviointi: 

Testaa tietosi, testi oluesta: arviointi 1-5
Vertaisarvioitu Case-tehtävä: arviointi hyväksytty/hylätty

Arviointiasteikko: 1-5

Lisätietoja ilmoittautumisesta: 
Avoimen AMK:n toimisto, avoinamk@xamk.fi, p. 040 631 9828/Tiina Valjakka
 
Tämän koulutuksen pääset aloittamaan viikon sisällä ilmoittautumisesta (nk. nonstop-aloitus). Nonstop-aloituksena alkavien koulutusten ilmoittautumisia ei voi perua maksutta. 

Jos et pääse osallistumaan koulutukseen, olethan ystävällinen ja ilmoitat tästä sähköpostitse(avoinamk@xamk.fi).

Tiedotamme koulutuksen toteutumisesta sähköpostitse. Jos viestiä ei ala kuulua, tarkasta myös roskapostit!

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

 

Karvin logo

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu on Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen (Karvi) laatuauditoima korkeakoulu.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää