Laajuus: 60 opintopistettä, 1 lukuvuosi, monimuoto-opinnot
Ajankohta: 26.8.2021-31.7.2022
Koulutuspaikka: : Ensimmäinen vuosi opiskellaan kokonaan verkossa. Toinen opiskeluvuosi on päiväopiskelua Mikkelissä Xamk, Mikkelin kampus, Patteristonkatu 3, Mikkeli ja Saimaa Stadiumin Active Life Lab -ympäristö, Mikkeli.
Edeltävyysehto: ei edeltävyysehtoja
Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa: Bachelor of Business Administration, wellbeing management

Ilmoittautumisaika: Sitova ilmoittautuminen. Ilmoittautumislomake avautuu ke 4.8.2021 klo 9. Ilmoittautuminen on avoinna 4.-10.8.2021. Ilmoittautuminen englanninkielisessä koulutuskalenterissa täällä.
Hinta: Syyslukukausi 2021 on maksuton, kevätlukukausi 2022 maksaa 175,-.
Paikkamäärä: 15

Huomaathan, että
Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua polkuopintoihin.

Tavoitteet:

Polkuopinnot tarjoavat sinulle mahdollisuuden suorittaa tradenominomikoulutuksen mukaisia opintoja tutkinto-opiskelijoiden joukossa. Polkuopiskelijana statuksesi on avoimen amk:n opiskelija ja opiskelet tutkintoryhmän mukana ensimmäisen vuoden opinnot.

Wellbeing management -koulutuksessa opiskelet, kuinka hyvinvointia ja terveyttä mitataan huipputeknologiaa hyödyntämällä. Opit myös, kuinka tätä tietoa käytetään hyvinvointipalveluiden kehittämisessä, tuottamisessa ja hankkimisessa. Opinnoissa keskeistä on liiketoiminnallinen näkökulma. Opit hyödyntämään hyvinvointia ja terveyttä edistävää teknologiaa liiketalouden toimintaympäristössä toimitpa valmistuttuasi alalla yrittäjänä tai asiantuntijana.

Sisältö ja toteutus:

Koulutuksen sisällöt ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun BBA, Wellbeing management -opetussuunnitelman mukaiset. Suoritettavien opintopisteiden määrä selviää HOPS-keskustelussa opintojen alussa. Opetussuunnitelman pohjalta jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon opiskelijan omat tavoitteet. Suorittamasi opinnot luetaan myöhemmin hyväksi osana tutkintoa.

Koulutus toteutetaan päivä-/verkko-opintoina tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmässä. Ensimmäinen vuosi opiskellaan kokonaan verkossa siten, että luennot järjestetään arkena joka päivä pääasiassa klo 8-18 välisenä aikana. Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana opit hyvinvoinnin mittaamisen perusteet ja liiketoiminnan ydintiedot ja -taidot hyvinvoinnin toimialalla. Jos jatkat polkuopiskelijana toiselle vuodelle, tai haet paikkaa tutkinto-opiskelijana, toinen opiskeluvuosi on päiväopiskelua Mikkelissä. Opiskelussa hyödynnetään erityisesti ainutlaatuista Active Life Lab -ympäristöä Saimaa Stadiumilla.

Koulutuksen opetuskielinä ovat suomi ja englanti. Kaikki opintojaksot toteutetaan täysin kaksikielisinä eli voit opiskella joko suomeksi tai englanniksi.

Opiskeltavia kokonaisuuksia ovat mm.:

  • hyvinvointiliiketoiminta
  • hyvinvointialan toimintaympäristöt
  • hyvinvoinnin mittaaminen ja hyvinvointikäyttäytyminen
  • hyvinvointipalvelujen kehittäminen
  • asiantuntijuus hyvinvointialalla
  • yrityksen johtaminen

Lukujärjestykset syksyn osalta julkaistaan ennen opintojen alkua.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:
Koulutusvastaava Pia Jääskeläinen, p. 040 667 2190, pia.m.jaaskelainen@xamk.fi

Linkki opetussuunnitelmaan
https://opinto-opas.xamk.fi/index.php/fi/28/fi/187315/WMMI21SP/year/2021

BYOD – Bring Your Own Device
Xamkin opiskelijoilta edellytetään omien päätelaitteiden käyttöä (esim. kannettavia tietokoneita). Lue lisää täältä www.xamk.fi/byod-bring-device/.

Opiskelujen aikaiset tuet:
Avoimessa AMK:ssa opiskelu ei oikeuta Kelan myöntämään opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuuksiin. Varmistathan taloudellisen toimeentulosi ennen opintojesi alkua esim. TE-toimistosta. Tukea opiskeluun voi saada myös Työllisyysrahastosta www.tyollisyysrahasto.fi.

Polulta tutkintoon:
Polkuopintojen aikana sinulla on mahdollisuus hakea valtakunnallisessa syksyn tai kevään yhteishaussa tutkinto-opiskelijaksi, mikäli täytät ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavat pääsyvaatimukset.

Tutkinto-opiskelijaksi voit hakea myös avoimessa AMK:ssa suorittamiesi opintopisteiden perusteella kaksi kertaa vuodessa. Hakea voit suoritettuasi valitsemasi polun opintoja 50 opintopistettä.

Ilmoittautuminen:
Polkuopintoihin otetaan opiskelijat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittaudut useammalle polulle, ensisijaiseksi toiveeksesi katsotaan se polku, johon ilmoittaudut ensimmäisenä. Polkuopintoja ei ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen avoimen AMKin polkuopintoihin on sitova. Voit perua polkuopiskelupaikkasi maksutta 15.8.2021 mennessä. Tämän jälkeen sinulta peritään lukukausimaksu. Mikäli et ota paikkaa vastaan, ilmoita siitä välittömästi avoimen AMKin toimistoon sähköpostilla avoinamk@xamk.fi, jotta voimme antaa paikkasi seuraavalle.

Ilmoittautumisesta ja polkuopinnoista yleisesti:
 Avoimen AMKin toimisto, María del Mar Márquez, puh. 040 8266050, maria.marquez@xamk.fi.

Opintojen aloitukseen liittyvistä asioista tiedotetaan sähköpostitse ennen opintojen alkua.

Muutokset ovat mahdollisia.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää