Laajuus: 60 opintopistettä, 1. lukuvuosi, monimuoto-opinnot
Ajankohta: 4.1.2022-31.12.2022.Koulutus alkaa tiistaina 4.1. klo 9–17 ja sen jälkeen kevään lähipäivät aina maanantaisin klo 9-17: 10.1., 17.1., 24.1., 7.2., 14.2., 21.2., 7.3., 14.3., 21.3., 4.4., 11.4., 25.4., 2.5., 9.5. ja 23.5.
Kahtena ensimmäisenä lähipäivänä (4.1. klo 9–17 ja 10.1. klo 9–17) tutustutaan ja perehdytään Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelu- ja toimintaympäristöön, mm. sähköisiin oppi-misympäristöihin. Oletuksena on, että kaikki opiskelijat tulevat mukaan aloituspäiviin, sillä opettajilla ei ole mahdollisuutta antaa yksilöllistä ohjausta järjestelmiin liittyen enää aloituspäivien jälkeen.
Koulutuspaikka: Xamk, Kouvolan kampus, Paraatikenttä 7, 45100 Kouvola

Edeltävyysehto:ei edeltävyysehtoja
Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa: Tradenomi (AMK), liiketalous

Ilmoittautumisaika: Sitova ilmoittautuminen. Ilmoittautumislomake avautuu ke 1.12.2021 klo 9, ilmoittautuminen on avoinna 20.12.2021 asti.
Hinta: 175,00 / lukukausi, yhteensä 350,00 / vuosi, laskutus lukukausittain. Lisätietoa maksuista löydät täältä.
Paikkamäärä: 20

Huomaathan, että
Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua polkuopintoihin.

Tavoitteet:
Polkuopintojen tavoitteena on suorittaa yhden lukuvuoden aikana 60 opintopistettä koulutukseen sisältyviä ydinopintoja, mikä oikeuttaa hakemaan tutkinto-opiskelijaksi ao. koulutukseen.

Liiketalouden koulutus vastaa elinkeinoelämän tarpeisiin tarjoamalla sinulle laaja-alaisen osaamisen liiketoiminnassa ja hallinnossa. Yritystoiminnan, markkinoinnin, talouden, juridiikan, digitaalisten taitojen ja projekti- ja kehittämisosaamisen opinnot luovat osaamisesi perustan. Koulutuksessa panostetaan myös monikulttuurisen toimintaympäristön vaatimiin viestintä- ja yhteistyötaitoihin.

Jos saat paikan Xamkissa tutkinto-opiskelijana, voit erikoistua opintojen 2. ja 3. vuonna valintasi mukaan seuraaviin aihealueisiin

•    Julkishallinto ja juridiikka
•    Myynti ja markkinointi
•    Digitaalinen liiketoiminta
•    Taloushallinto

Lisäksi voit valita opintoja kaikille tutkinto-opiskelijoille tarkoitetulta vapaasti valittavien opintojen tarjottimelta.

Polkuopinnoissa voi suorittaa tradenomiopintojen perusharjoittelun, jonka laajuus on 10 op.

Sisältö ja toteutus:
Koulutuksen sisällöt ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun tradenomi (AMK) -koulutuksen opetussuunnitelman mukaiset. Suoritettavien opintopisteiden määrä selviää HOPS-keskustelussa opintojen alussa. Opetussuunnitelman pohjalta jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon opiskelijan omat toiveet ja tavoitteet. Suorittamasi opinnot luetaan myöhemmin hyväksi osana tutkintoa.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:
1.12.2021 alkaen opiskelijavastaava Aarni Ahtola, aarni.ahtola@xamk.fi p. 044 702 8218

Liiketaloudentutkinto-opinnoista lisätietoa tästä.

Tutustu opetussuunnitelmaan tästä.

BYOD – Bring Your Own Device
Xamkin opiskelijoilta edellytetään omien päätelaitteiden käyttöä (esim. kannettavia tietokoneita). Lue lisää täältä.

Opiskelujen aikaiset tuet:
Avoimessa AMK:ssa opiskelu ei oikeuta Kelan myöntämään opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuuksiin. Varmistathan taloudellisen toimeentulosi ennen opintojesi alkua esim. TE-toimistosta. Tukea opiskeluun voi saada myösTyöllisyysrahastosta.

Polulta tutkintoon:
1. Polkuopintojen aikana sinulla on mahdollisuus hakea valtakunnallisessa syksyn tai kevään yhteishaussa tutkinto-opiskelijaksi, mikäli täytät ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavat pääsyvaatimukset.

2. Tutkinto-opiskelijaksi voit hakea myös avoimessa AMKissa suorittamiesi opintopisteiden perusteella kaksi kertaa vuodessa avoimen väylän haussa.

Ilmoittautuminen:
Polkuopintoihin otetaan opiskelijat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittaudut useammalle polulle, ensisijaiseksi toiveeksesi katsotaan se polku, johon ilmoittaudut ensimmäisenä. Polkuopintoja ei ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen avoimen AMKin polkuopintoihin on sitova. Voit perua polkuopiskelupaikkasi maksutta 14.12.2021 mennessä. Tämän jälkeen sinulta peritään lukukausimaksu. Mikäli et ota paikkaa vastaan, ilmoita siitä välittömästi avoimen AMKin toimistoon sähköpostilla avoinamk@xamk.fi, jotta voimme antaa paikkasi seuraavalle.

Ilmoittautumisesta ja polkuopinnoista yleisesti:
Avoimen AMKin toimisto, avoinamk@xamk.fi tai leena.parviainen@xamk.fi

Opintojen aloitukseen liittyvistä asioista tiedotetaan sähköpostitse ennen opintojen alkua.

Muutokset ovat mahdollisia.

 

Karvin logo

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu on Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen (Karvi) laatuauditoima korkeakoulu.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää