Edeltävyysehto***: Pohjakoulutusvaatimuksena on sairaanhoitaja (AMK), ensihoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), sosionomi (AMK), fysioterapeutti (AMK), geronomi (AMK), apuvälineteknikko (AMK), bioanalyytikko (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), kätilö (AMK), röntgenhoitaja (AMK), suuhygienisti (AMK), toimintaterapeutti (AMK) -tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto tai Suomessa suoritettu edellä mainittuja tutkintoja vastaava opistoasteen tutkinto. 

HUOM! Tarvittava todistus tulee liittää ilmoittautumislomakkeelle.

Laajuus: keskimäärin 30 opintopistettä, 1. lukuvuosi, verkko-opinnot
Ajankohta: 10.1. – 31.12.2024
Opinnot alkavat keskiviikkona 10.1.2024 klo 9 teamsissa 
Koulutuspaikka: Verkko-opinnot

Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa:  Kriisinkestävä sosiaali- ja terveydenhuolto (YAMK).   

Ilmoittautumisaika: Sitova ilmoittautuminen. Ilmoittautumislomake avautuu to 30.11.2023 klo 9, ilmoittautuminen on avoinna 30.11. – 6.12.2023.

Paikkamäärä: 5

Hinta: 175,00 / lukukausi, yhteensä 350,00 / vuosi, laskutus lukukausittain. Lisätietoa maksuista löydät täältä. Avoimen AMK:n opinnoille voi ilmoittautua enintään 50 opintopisteen edestä / lukukausi.

Huomioithan, että ilmoittautuminen Xamk Pulsen opintoihin on sitova eikä opiskelupaikan peruminen ole mahdollista. Saatuasi opiskelupaikan sinulta laskutetaan hinnastomme mukainen maksu aina lukukausien alussa.

Jos et kuitenkaan aloita opintoja, ilmoita meille siitä ajoissa, jotta saamme poistettua sinut koulutukseen sisältyviltä opintojaksoilta. Näin tietoihisi ei jää merkintää suorittamatta jääneistä opinnoista. Jos keskeytät opinnot, keskeyttämistä seuraavien lukukausien maksut peruuntuvat. Peruminen tulee tehdä osoitteeseen avoinamk@xamk.fi.

Huomaathan, että Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua polkuopintoihin. 

 

Tavoitteet:
Polkuopintojen tavoitteena on suorittaa yhden lukuvuoden aikana keskimäärin 30 opintopistettä koulutukseen sisältyviä ydinopintoja. Sinulla on oikeus hakea tutkinto-opiskelijaksi kyseiseen koulutukseen, kun olet suorittanut 30op polkuopintoja. 

Sisältö ja toteutus:

Koulutuksen sisällöt ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opetussuunnitelman mukaiset. Opetussuunnitelman pohjalta opiskelijalle voidaan tehdä henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon opiskelijan omat toiveet ja tavoitteet. Suorittamasi opinnot luetaan myöhemmin hyväksi osana tutkintoa. Koulutus toteutetaan tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmässä. 

Kriisinkestävä sosiaali- ja terveydenhuolto YAMK-opintojen koulutus toteutetaan 100 %:sti verkko-opetuksena, ja se sisältää vuorovaikutteisia luentoja, ohjaustapaamisia, seminaareja, erilaisia ryhmätöitä keskusteluineen sekä itsenäistä opiskelua verkko-oppimisympäristössä.  
Koulutus edellyttää läsnäoloon ja vuorovaikutukseen sitoutumista lukujärjestyksessä olevina verkko-opetuspäivinä sekä opiskelijoiden ja opettajien yhdessä sopimina täydentävinä yhteisinä opiskelupäivinä. Itsenäinen opiskelu verkko-oppimisympäristössä on ajallisesti joustavaa – toki tehtävänantojen aikataulujen raameissa. 

Etäopetusta on pääsääntöisesti 2–4 kertaa kuussa, jonka lisäksi opiskeluun kuuluu itsenäistä ja ryhmämuotoista verkko-opiskelua.  
 

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:
yliopettaja Hilla Nordquist, sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@xamk.fi

Tutkinto-opinnoista lisätietoa tästä.

Tutustu opetussuunnitelmaan tästä.

 

Ilmoittautuminen
Polkuopintoihin otetaan opiskelijat ilmoittautumisjärjestyksessä,joiden edeltävyysehdot täyttyvät. Jos ilmoittaudut useammalle polulle, ensisijaiseksi toiveeksesi katsotaan se polku, johon ilmoittaudut ensimmäisenä. Polkuopintoja ei ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.

Peruutusehdot

Huomioithan, että ilmoittautuminen Xamk Pulsen opintoihin on sitova eikä opiskelupaikan peruminen ole mahdollista. Saatuasi opiskelupaikan sinulta laskutetaan hinnastomme mukainen maksu aina lukukausien alussa.

Jos et kuitenkaan aloita opintoja, ilmoita meille siitä ajoissa, jotta saamme poistettua sinut koulutukseen sisältyviltä opintojaksoilta. Näin tietoihisi ei jää merkintää suorittamatta jääneistä opinnoista. Jos keskeytät opinnot, keskeyttämistä seuraavien lukukausien maksut peruuntuvat. Peruminen tulee tehdä osoitteeseen avoinamk@xamk.fi.

BYOD – Bring Your Own Device
Xamkin opiskelijoilta edellytetään oman kannettavan tietokoneen käyttöä. Koulun tarjoamat ohjelmat ovat Windows-yhteensopivia. Lue lisää täältä.

Opiskelujen aikaiset tuet
Avoimessa AMK:ssa opiskelu ei oikeuta Kelan myöntämään opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuuksiin. Varmistathan taloudellisen toimeentulosi ennen opintojesi alkua esim. TE-toimistosta. Tukea opiskeluun voi saada myös Työllisyysrahastosta.

Polulta tutkintoon
1. Polkuopintojen aikana sinulla on mahdollisuus hakea valtakunnallisessa syksyn tai kevään yhteishaussa tutkinto-opiskelijaksi, mikäli täytät ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavat pääsyvaatimukset.

2. Tutkinto-opiskelijaksi voit hakea myös avoimessa AMKissa suorittamiesi opintopisteiden perusteella kaksi kertaa vuodessa avoimen väylän haussa.

Ilmoittautumisesta ja polkuopinnoista yleisesti
Avoimen AMKin toimisto, avoinamk@xamk.fi tai Niina Nikkola puh. 044 702 8342, niina.nikkola@xamk.fi

Opintojen aloitukseen liittyvistä asioista tiedotetaan sähköpostitse ennen opintojen alkua.

Muutokset ovat mahdollisia.

Karvin logo

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu on Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen (Karvi) laatuauditoima korkeakoulu.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää