Laajuus: 60 opintopistettä, 1 lukuvuosi,päiväopinnot
Ajankohta: 7.1.2020-31.12.2020
Koulutuspaikka: Xamk,Kouvolan kampus, Paraatikenttä 7, Kouvola.

Edeltävyysehto: Kaikki asiasta kiinnostuneet.
Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa: muotoilija (AMK) muoti ja puvustus

Ilmoittautumisaika: Sitova ilmoittautuminen.Ilmoittautumislomake avautuu ti 3.12.2019 klo 9:00. Ilmoittautuminen on avoinna 3.-9.12.2019.
Hinta: 175,00 / lukukausi, yhteensä 350,00 / vuosi, laskutus lukukausittain
Paikkamäärä: 2

Huomaathan että Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua polkuopintoihin.

Tavoitteet:
Polkuopintojen tavoitteena on suorittaa yhden lukuvuoden aikana 60opintopistettä koulutukseen sisältyviä ydinopintoja, mikä oikeuttaa hakemaan tutkinto-opiskelijaksi ao. koulutukseen.

Sisältö ja toteutus:
Koulutuksen sisällöt ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun muotoilun koulutuksen opetussuunnitelman mukaiset.Opetussuunnitelman pohjalta opiskelijalle voidaan tehdä henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon opiskelijan omat toiveet ja tavoitteet. Suorittamasi opinnot luetaan myöhemmin hyväksi osana tutkintoa. Koulutus toteutetaan tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmässä.

Koulutuksen sisällöstä:
Koulutuksen jälkeen osaat soveltaa ja tulkita tyyli- ja muotimaailman sosiaalisia viestejä visuaaliselta, esteettiseltä ja toiminnalliselta kannalta.

Hallitset muotoiluprosessin suunnittelumenetelmät ja -välineet, tunnet materiaalit ja hallitset valmistusprosessin, sekä kykenet tarvittaessa ohjaamaan prosessia yrittäjämäisin ottein.

Osaat viestiä työsi tuloksista myös alasi ulkopuolelle. Oppimisprojekteissa ja työharjoittelussa luot verkostot oman alasi toimijoihin.

Esiintymisasujen suunnittelussa sinulla on kokonaisvaltainen näkemys esittävän taiteen kentästä ja valmiudet toimia suunnittelijana sekä kotimaisissa että kansainvälisissä tuotannoissa. Ymmärrät työnteon työskentelyn prosessina ideasta käsikirjoituksen kautta valmiiseen tuotokseen, joka voi olla yksittäinen esiintymisasu, musiikkivideo, mainos, tanssiteos, teatteriesitys, tv-ohjelma tai elokuva. Osaat työskennellä tiimeissä sekä saman että eri alojen ammattilaisten kanssa.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:
koulutusvastaava Seija Kiuru, sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@xamk.fi

Palvelumuotoilun AMK-tutkinto-opinnoista löytyy lisätietoa:
https://www.xamk.fi/koulutukset/muotoilija-amk-palvelumuotoilu/

Linkki opetussuunnitelmaan:https://opinto-opas.xamk.fi/index.php/fi/28/fi/123487
 

 

 

 

BYOD – Bring Your Own Device
Xamkin opiskelijoilta edellytetään omien päätelaitteiden käyttöä (esim. kannettavia tietokoneita). Lue lisää täältä www.xamk.fi/byod-bring-device/.

Opiskelujen aikaiset tuet:
Avoimessa AMK:ssa opiskelu ei oikeuta Kelan myöntämään opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuuksiin. Varmistathan taloudellisen toimeentulosi ennen opintojesi alkua esim. TE-toimistosta. Tukea opiskeluun voi saada myös Työllisyysrahastosta www.tyollisyysrahasto.fi.

Polulta tutkintoon:
Polkuopintojen aikana sinulla on mahdollisuus hakea valtakunnallisessa syksyn tai kevään yhteishaussa tutkinto-opiskelijaksi, mikäli täytät ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavat pääsyvaatimukset.

Tutkinto-opiskelijaksi voit hakea myös Xamkin polkuopiskelijoille tarkoitetussa Avoimen väylän haussa kaksi kertaa vuodessa. Hakea voit suoritettuasi valitsemasi polun opintoja 60 opintopistettä.

Ilmoittautuminen:
Polkuopintoihin otetaan opiskelijat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittaudut useammalle polulle, ensisijaiseksi toiveeksesi katsotaan se polku, johon ilmoittaudut ensimmäisenä. Polkuopintoja ei ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen avoimen AMKin polkuopintoihin on sitova. Voit perua polkuopiskelupaikkasi maksutta 15.12.2019 mennessä, tämän jälkeen sinulta peritään lukukausimaksu.Mikäli et ota paikkaa vastaan, ilmoita siitä välittömästi avoimen AMKin toimistoon sähköpostilla avoinamk@xamk.fi, jotta voimme antaa paikkasi seuraavalle.

Ilmoittautumisesta ja polkuopinnoista yleisesti:
Avoimen AMKin toimisto( avoinamk@xamk.fi), Mari Hämäläinen puh: 044 702 8928 ja Niina Nikkola,puh. 044 702 8342, etunimi.sukunimi@xamk.fi.

Opintojen aloitukseen liittyvistä asioista tiedotetaan sähköpostitse ennen opintojen alkua.

Muutokset ovat mahdollisia.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää