Laajuus: 60 opintopistettä, 1 lukuvuosi
Ajankohta: 19.8.2019 – 31.7.2020, aloitus Mikkelissä 19.8.2019 klo 10  TAI Kotkassa 22.8.2019 klo 10.
Koulutuspaikka: Verkko-opintoina, ei lähiopetusta. Aloituspäivät: Xamk, Mikkelin kampus, Patteristonkatu 3, Mikkeli TAI Kotkan kampus, Pääskysentie 1, Kotka

Edeltävyysehto: Ei edeltävyysehtoja
Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa: Restonomi(AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta

 

Ilmoittautumisaika: Sitova ilmoittautuminen. Ilmoittautumislomake avautuu to 1.8.2019 klo 9:00. Ilmoittautuminen on avoinna 1.-7.8.2019.
Hinta: 175,00 / lukukausi, yhteensä 350,00 / vuosi, laskutus lukukausittain
Paikkamäärä: 5

Huomaathan että
Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua polkuopintoihin.

Tavoitteet:
Polkuopinnot tarjoavat sinulle mahdollisuuden suorittaa restonomikoulutuksen mukaisia opintoja tutkinto-opiskelijoiden joukossa. Polkuopiskelijana statuksesi on avoimen amk:n opiskelija ja opiskelet tutkintoryhmän mukana ensimmäisen vuoden opinnot.

Restonomikoulutuksessa opiskellaan elämyksellisen matkailuliiketoiminnan ja kestävän ravitsemispalveluliiketoiminnan tuottamista, johtamista ja kehittämistä. Olet siis suurten ja nopeasti kasvavien elinkeinojen äärellä!

Sisältö ja toteutus:
Koulutuksen sisällöt ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutuksen restonomiopintojen (AMK) opetussuunnitelman mukaiset. Suoritettavien opintopisteiden määrä selviää HOPS-keskustelussa opintojen alussa. Opetussuunnitelman pohjalta jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon opiskelijan omat tavoitteet. Suorittamasi opinnot luetaan myöhemmin hyväksi osana tutkintoa.

Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkko-opintoina. Verkko-opinnoissa toteutustapoina ovat mm. itsenäiset oppimistehtävät, ryhmätyöskentelyt ja aikaan sidotut verkkoluennot. Verkkoluentojen ajankohdat selviävät myöhemmin. Koulutuksen aloitus tapahtuu kahdenpäivän mittaisilla lähiopetuspäivillä Mikkelissä ja Kotkassa. Läsnäoloa ei edellytetä, mutta suositellaan. 

Opiskeltavia kokonaisuuksia ovat mm.:

  • matkailu- ja ravitsemispalvelut toimialana
  • matkailupalvelut
  • ruoka- ja ravintolapalvelut
  • matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminta
  • johtamisosaaminen

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:

 

Restonomiopinnot Xamkissa
https://www.xamk.fi/koulutukset/restonomi-amk/

 

Linkki opetussuunnitelmaan
https://opinto-opas.xamk.fi/index.php/fi/28/fi/123544/MRMI19SP/year/2019

Sirpa Sahinjoki sirpa.sahinjoki@xamk.fi 040 6301752

Opintojen aloitukseen liittyvistä asioista tiedotetaan sähköpostitse ennen opintojen alkua.

 

Omat tietokoneet opiskelussa – Bring Your Own Device
Xamkin opiskelijoilta edellytetään omien päätelaitteiden käyttöä (esim. kannettavia tietokoneita). Lue lisää täältä www.xamk.fi/byod-bring-device/.

Opiskelujen aikaiset tuet:
Avoimessa AMK:ssa opiskelu ei oikeuta Kelan myöntämään opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuuksiin. Varmistathan taloudellisen toimeentulosi ennen opintojesi alkua esim. TE-toimistosta. Tukea opiskeluun voi saada myös Työllisyysrahastosta www.tyollisyysrahasto.fi.

Polulta tutkintoon:
Polkuopintojen aikana sinulla on mahdollisuus hakea valtakunnallisessa syksyn tai kevään yhteishaussa tutkinto-opiskelijaksi, mikäli täytät ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavat pääsyvaatimukset.

Tutkinto-opiskelijaksi voit hakea myös Xamkin polkuopiskelijoille tarkoitetussa Avoimen väylän haussa kaksi kertaa vuodessa. Hakea voit suoritettuasi valitsemasi polun opintoja 60 opintopistettä.

Ilmoittautuminen:
Polkuopintoihin otetaan opiskelijat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittaudut useammalle polulle, ensisijaiseksi toiveeksesi katsotaan se polku, johon ilmoittaudut ensimmäisenä. Polkuopintoja ei ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen avoimen AMKin polkuopintoihin on sitova. Voit perua polkuopiskelupaikkasi maksutta 14.8.2019 mennessä, tämän jälkeen sinulta peritään lukukausimaksu.Mikäli et ota paikkaa vastaan, ilmoita siitä välittömästi avoimen AMKin toimistoon sähköpostilla avoinamk@xamk.fi, jotta voimme antaa paikkasi seuraavalle.

Ilmoittautumisesta ja polkuopinnoista yleisesti:
Avoimen AMKin toimisto
María del Mar Márquez,
puh. 040 826 6050
maria.marquez@xamk.fi.

Opintojen aloitukseen liittyvistä asioista tiedotetaan sähköpostitse ennen opintojen alkua.

Muutokset ovat mahdollisia.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää