*** Edeltävyysehto: Sähköalan ammatillinen tutkinto, sähköalan ammattitutkinto tai sähköalan teknikon tutkinto, muun alan amk- tai opistoasteen insinöörin tutkinto tai muun alan DI-tutkinto. Tarvittava todistus tulee liittää ilmoittautumislomakkeelle.

Laajuus: 60 opintopistettä, 1. lukuvuosi, monimuoto-opinnot
Ajankohta: 26.8.2022-31.7.2023
Koulutuspaikka: Xamk, Savonlinnan kampus, Savonniemenkatu 6, 57100 Savonlinna.

Koulutus Savonlinnan kampuksella tapahtuu pääasiassa etäopetuksena. Laboratoriotyöskentely tapahtuu Mikkelin kampuksella. 

Edeltävyysehto:Sähköalan ammatillinen tutkinto, sähköalan ammattitutkinto tai sähköalan teknikon tutkinto, muun alan amk- tai opistoasteen insinöörin tutkinto tai muun alan DI-tutkinto. Tarvittava todistus tulee liittää ilmoittautumislomakkeelle.
Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa: Insinööri (AMK), Sähkö- ja automaatiotekniikka

Ilmoittautumisaika: Sitova ilmoittautuminen. Ilmoittautumislomake avautuu to 4.8.2022 klo 9, ilmoittautuminen on avoinna 4.-11.8.2022.
Hinta: 175,00 / lukukausi, yhteensä 350,00 / vuosi, laskutus lukukausittain. Lisätietoa maksuista löydät täältä.
Paikkamäärä: 20

Huomaathan, että
Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua polkuopintoihin.

Monimuoto-opinnot voit suorittaa vaikka työn ohella. Opetus toteutetaan osin etäopetuksena. Lähiopetus painottuu laboratoriosa tapahtuvaan opetukseen.

Koulutus Savonlinnan kampuksella tapahtuu pääasiassa etäopetuksena. Laboratoriotyöskentely tapahtuu Mikkelin kampuksella. 

Tavoitteet:
Polkuopintojen tavoitteena on suorittaa yhden lukuvuoden aikana 60 opintopistettä koulutukseen sisältyviä ydinopintoja. Suorittamalla vähintään 50op em. opintoja sinulla on oikeus hakea tutkinto-opiskelijaksi kyseiseen koulutukseen.

Sisältö ja toteutus:
Koulutuksen sisällöt ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opetussuunnitelman mukaiset. Suoritettavien opintopisteiden määrä selviää HOPS-keskustelussa opintojen alussa. Opetussuunnitelman pohjalta opiskelijalle voidaan tehdä henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon opiskelijan omat toiveet ja tavoitteet. Suorittamasi opinnot luetaan myöhemmin hyväksi osana tutkintoa. Koulutus toteutetaan tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmässä.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:
Koulutusvastaava Jyrki Liikanen, jyrki.liikanen@xamk.fi

Sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörin (AMK) tutkinto-opinnoista lisätietoa tästä.

Tutustu opetussuunnitelmaan tästä.

BYOD – Bring Your Own Device
Xamkin opiskelijoilta edellytetään omien päätelaitteiden käyttöä (esim. kannettavia tietokoneita). Lue lisää täältä.

Opiskelujen aikaiset tuet:
Avoimessa AMK:ssa opiskelu ei oikeuta Kelan myöntämään opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuuksiin. Varmistathan taloudellisen toimeentulosi ennen opintojesi alkua esim. TE-toimistosta. Tukea opiskeluun voi saada myös Työllisyysrahastosta.

Polulta tutkintoon:
1. Polkuopintojen aikana sinulla on mahdollisuus hakea valtakunnallisessa syksyn tai kevään yhteishaussa tutkinto-opiskelijaksi, mikäli täytät ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavat pääsyvaatimukset.

2. Tutkinto-opiskelijaksi voit hakea myös avoimessa AMKissa suorittamiesi opintopisteiden perusteella kaksi kertaa vuodessa avoimen väylän haussa.

Ilmoittautuminen:
Polkuopintoihin otetaan opiskelijat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittaudut useammalle polulle, ensisijaiseksi toiveeksesi katsotaan se polku, johon ilmoittaudut ensimmäisenä. Polkuopintoja ei ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen avoimen AMKin polkuopintoihin on sitova. Voit perua polkuopiskelupaikkasi maksutta 14.8.2022 mennessä. Tämän jälkeen sinulta peritään lukukausimaksu. Mikäli et ota paikkaa vastaan, ilmoita siitä välittömästi avoimen AMKin toimistoon sähköpostilla avoinamk@xamk.fi, jotta voimme antaa paikkasi seuraavalle.

Ilmoittautumisesta ja polkuopinnoista yleisesti:
Avoimen AMKin toimisto, Janika Korento, puh. 050 340 7160, janika.korento@xamk.fi.

Opintojen aloitukseen liittyvistä asioista tiedotetaan sähköpostitse ennen opintojen alkua.

Muutokset ovat mahdollisia.

 

Karvin logo

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu on Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen (Karvi) laatuauditoima korkeakoulu.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää