*** Edeltävyysehto: Liiketalouden amk-tutkinto tai muu kk-tutkinto, mikäli siihen tai muihin opintoihin on sisältynyt vähintään 60 op liiketalouden opintoja tai henkilöllä on työkokemuksella osoitettu vastaava osaaminen

Laajuus: 30 opintopistettä, 1. lukuvuosi, monimuoto-opinnot
Ajankohta: 24.8.2023 – 31.7.2024
Koulutuspaikka: Xamk, Mikkelin kampus, Patteristonkatu 3, Mikkeli

Edeltävyysehto: Liiketalouden amk-tutkinto tai muu kk-tutkinto, mikäli siihen tai muihin opintoihin on sisältynyt vähintään 60 op liiketalouden opintoja tai henkilöllä on työkokemuksella osoitettu vastaava osaaminen. Tarvittavat todistukset tulee liittää ilmoittautumislomakkeelle. HUOM! Ilmoittautumisjärjestelmään saa laitettua vain yhden liitteen. Jos sinulla on monta todistusta, tee niistä yksi tiedosto.

Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa: Tradenomi (ylempi AMK), Kestävän liiketoiminnan kehittäjä

Ensisijainen kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu pk-yrityksissä työskenteleville kehittämishakuisille liiketoiminnan osaajille. Olet kiinnostunut kehittämään liiketoimintaa vastuullisempaan suuntaan ja olet asemassa, jossa voit vaikuttaa yrityksen toimintaan. ​

Ilmoittautumisaika: Sitova ilmoittautuminen. Ilmoittautumislomake avautuu ke 2.8.2023 klo 9, ilmoittautuminen on avoinna 2.-8.8.2023.

Paikkamäärä: 5

Hinta: 175,00 / lukukausi, yhteensä 350,00 / vuosi, laskutus lukukausittain. Lisätietoa maksuista löydät täältä. Avoimen AMK:n opinnoille voi ilmoittautua enintään 50 opintopisteen edestä / lukukausi.

Huomaathan, että Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua polkuopintoihin. 

 

Tavoitteet:
Polkuopintojen tavoitteena on suorittaa yhden lukuvuoden aikana 30 opintopistettä koulutukseen sisältyviä ydinopintoja. Suorittamalla vähintään 30 op em. opintoja sinulla on oikeus hakea tutkinto-opiskelijaksi kyseiseen koulutukseen.

Kestävän liiketoiminnan kehittäjä -koulutuksen tavoitteena on, että osaat kehittää pk-yrityksen liiketoimintaa ottaen huomioon toiminnan taloudelliset, ekologiset ja sosiaaliset vaikutukset. Osaat tunnistaa muuttuvasta toimintaympäristöstä mahdollisuuksia ja kilpailuedun lähteitä sekä johtaa ja kehittää yrityksen vastuullista ja kannattavaa liiketoimintaa. ​

Sisältö ja toteutus:
Koulutuksen sisällöt ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opetussuunnitelman mukaiset. Opetussuunnitelman pohjalta opiskelijalle voidaan tehdä henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon opiskelijan omat tavoitteet. Suorittamasi opinnot luetaan myöhemmin hyväksi osana tutkintoa.

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmässä. Koulutus alkaa lähiopetuspäivillä 24.-25.8.2023.

Koulutuksen ja ensimmäisen opintojakson aloitus on lähiopetuspäivinä 24.-25.8.2023 klo 9 – 16. Osallistuminen lähipäiville on vapaaehtoista, mutta suosittelemme osallistumista opiskelun sujuvan aloituksen varmistamiseksi. Lähipäiviä ei striimata eikä tallenneta.   

Syksyn + kevään opintojaksot
Yritysvastuu ja muuttuva toimintaympäristö, 5op
Vastuullinen toiminnan johtaminen, 5op
Talouden ohjaus, 5 op
Vihreän siirtymän mahdollisuudet yhteiskehittämisen kohteena, 5 op
Yrityksen kasvu ja talouden suunnittelu, 5 op
Vastuullisuuden markkinointiviestintä ja raportointi, 5 op 
Tutkimuksellinen kehittäminen liiketoiminnassa, 5 op

Master School -tarjonnasta opintojaksot oman valinnan mukaan. Katso kooste tarjonnasta tästä linkistä.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:
Koulutusvastaava Nina Hartikainen, nina.hartikainen@xamk.fi, p. 044 702 8569

Tutkinto-opinnoista lisätietoa tästä.

Tutustu opetussuunnitelmaan tästä.

Ilmoittautuminen
Polkuopintoihin otetaan opiskelijat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittaudut useammalle polulle, ensisijaiseksi toiveeksesi katsotaan se polku, johon ilmoittaudut ensimmäisenä. Polkuopintoja ei ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen avoimen AMKin polkuopintoihin on sitova. Voit perua polkuopiskelupaikkasi maksutta 13.8.2023 mennessä. Tämän jälkeen sinulta peritään lukukausimaksu. Mikäli et ota paikkaa vastaan, ilmoita siitä välittömästi avoimen AMKin toimistoon sähköpostilla avoinamk@xamk.fi, jotta voimme antaa paikkasi seuraavalle.

BYOD – Bring Your Own Device
Xamkin opiskelijoilta edellytetään omien päätelaitteiden käyttöä (esim. kannettavia tietokoneita). Lue lisää täältä.

Opiskelujen aikaiset tuet
Avoimessa AMK:ssa opiskelu ei oikeuta Kelan myöntämään opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuuksiin. Varmistathan taloudellisen toimeentulosi ennen opintojesi alkua esim. TE-toimistosta. Tukea opiskeluun voi saada myös Työllisyysrahastosta.

Polulta tutkintoon
1. Polkuopintojen aikana sinulla on mahdollisuus hakea valtakunnallisessa syksyn tai kevään yhteishaussa tutkinto-opiskelijaksi, mikäli täytät ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavat pääsyvaatimukset.

2. Tutkinto-opiskelijaksi voit hakea myös avoimessa AMKissa suorittamiesi opintopisteiden perusteella kaksi kertaa vuodessa avoimen väylän haussa. Tässä koulutuksessa edellytetään, että tutkintoon sisältyviä opintoja tulee olla suoritettuna vähintään 30 opintopistettä ja suoritettujen ydinopintojen keskiarvo tulee olla vähintään 3,0.

Ilmoittautumisesta ja polkuopinnoista yleisesti
Avoimen AMKin toimisto, avoinamk@xamk.fi tai leena.parviainen@xamk.fi

Opintojen aloitukseen liittyvistä asioista tiedotetaan sähköpostitse ennen opintojen alkua.

Muutokset ovat mahdollisia.

Karvin logo

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu on Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen (Karvi) laatuauditoima korkeakoulu.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää