Laajuus: 60 opintopistettä, 1 lukuvuosi, päiväopinnot
Ajankohta: 24.8.2020-31.7.2021
Koulutuspaikka: Xamk, Kouvolan kampus, Paraatikenttä 7, Kouvola
Edeltävyysehto: ei edeltävyysehtoja
Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa: Tradenomi (AMK), data-analytiikka

Ilmoittautumisaika: Sitova ilmoittautuminen.Ilmoittautumislomake avautuu ti 4.8.2020 klo 9:00. Ilmoittautuminen on avoinna 4.-10.8.2020.
Hinta: 175,00 / lukukausi, yhteensä 350,00 / vuosi, laskutus lukukausittain
Paikkamäärä: 3

Huomaathan että
Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua polkuopintoihin.

Tavoitteet:
Data-analytiikan koulutuksessa yhdistyvät liiketalouden, data-analytiikan sekä tiedon esittämisen opinnot. Koulutuksessa opit, kuinka liiketoimintaa ohjataan tiedon avulla ja saat tietoja ja taitoja uudentyyppisen uran luomiseen. Osa opetuksesta on englanniksi, joten opit käytännön kielitaidon jo opintojesi aikana. Koulutus perustuu liiketalouden perusosaamiselle, mutta keskeistä koulutuksessa ovat datan käsittelyyn ja esittämiseen liittyvät taidot.

Sisältö ja toteutus:
Koulutuksen sisällöt ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun data-analytiikan tradenomikoulutuksen opetussuunnitelman mukaiset. Suorittamasi opinnot luetaan myöhemmin hyväksi osana tutkintoa.

Opiskelet liiketoimintaa sekä data-analytiikan ja tiedon viestimisen sekä visualisoinnin tietoja ja taitoja monipuolisesti hankkeiden, yritysyhteistyön, pienryhmätyöskentelyn, itseopiskelun ja asian¬tuntijaluentojen avulla.

Ensimmäisen vuoden opiskeltavia kokonaisuuksia ovat mm. liiketoiminnan perustaidot, data-analytiikan perustaidot sekä data-analyysi ja visualisointi 1.

Koulutus toteutetaan päiväopintoina tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmässä. Lähiopetusta on arkena joka päivä pääasiassa klo 8-18 välisenä aikana. Lukujärjestykset syksyn osalta julkaistaan ennen opintojen alkua.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:
Koulutusvastaava Nina Hartikainen, nina.hartikainen@xamk.fi, p. 044 702 8569

Tradenomi (AMK) data-analytiikka-opinnot Xamkissa
https://www.xamk.fi/koulutukset/data-analytiikka/

Linkki opetussuunnitelmaan
https://opinto-opas.xamk.fi/index.php/fi/28/fi/221834/DAKV20SP/year/2020

BYOD – Bring Your Own Device
Xamkin opiskelijoilta edellytetään omien päätelaitteiden käyttöä (esim. kannettavia tietokoneita). Lue lisää täältä www.xamk.fi/byod-bring-device/.

Opiskelujen aikaiset tuet:
Avoimessa AMK:ssa opiskelu ei oikeuta Kelan myöntämään opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuuksiin. Varmistathan taloudellisen toimeentulosi ennen opintojesi alkua esim. TE-toimistosta. Tukea opiskeluun voi saada myös Työllisyysrahastosta www.tyollisyysrahasto.fi.

Polulta tutkintoon:
Polkuopintojen aikana sinulla on mahdollisuus hakea valtakunnallisessa syksyn tai kevään yhteishaussa tutkinto-opiskelijaksi, mikäli täytät ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavat pääsyvaatimukset.

Tutkinto-opiskelijaksi voit hakea myös avoimessa AMK:ssa suorittamiesi opintopisteiden perusteella kaksi kertaa vuodessa. Hakea voit suoritettuasi valitsemasi polun opintoja 60 opintopistettä.

Ilmoittautuminen:
Polkuopintoihin otetaan opiskelijat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittaudut useammalle polulle, ensisijaiseksi toiveeksesi katsotaan se polku, johon ilmoittaudut ensimmäisenä. Polkuopintoja ei ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen avoimen AMKin polkuopintoihin on sitova. Voit perua polkuopiskelupaikkasi maksutta 16.8.2020 mennessä, tämän jälkeen sinulta peritään lukukausimaksu.Mikäli et ota paikkaa vastaan, ilmoita siitä välittömästi avoimen AMKin toimistoon sähköpostilla avoinamk@xamk.fi, jotta voimme antaa paikkasi seuraavalle.

Ilmoittautumisesta ja polkuopinnoista yleisesti:
Avoimen AMKin toimisto, María del Mar Márquez, puh. 040 826 6050, maria.marquez@xamk.fi.

Opintojen aloitukseen liittyvistä asioista tiedotetaan sähköpostitse ennen opintojen alkua.

Muutokset ovat mahdollisia.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää