Laajuus: 60 opintopistettä, 1 lukuvuosi, monimuoto-opinnot
Ajankohta: 7.1.2020–31.12.2020. Koulutus alkaa tiistaina 7.1. klo 9-17 ja sen jälkeen kevään lähipäivät (ma klo 9-17) ovat 13.1., 20.1., 27.1., 10.2., 17.2., 2.3., 9.3., 16.3., 30.3., 6.4., 20.4., 27.4., 4.5., 18.5. ja 25.5. Koulutuksen voi tehdä myös pääosin verkko-opintoina.

Tiistaina 7.1. ja maanantaina 13.1. tutustutaan ja perehdytään Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelu- ja toimintaympäristöön, mm. sähköisiin oppimisympäristöihin.

Koulutuspaikka: Xamk, Kouvolan kampus, Paraatikenttä 7, Kouvola
Edeltävyysehto: ei edeltävyysehtoja
Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa: Tradenomi (AMK), liiketalous

Ilmoittautumisaika: Sitova ilmoittautuminen.Ilmoittautumislomake avautuu ti 3.12.2019 klo 9:00. Ilmoittautuminen on avoinna 3.-9.12.2019.
Hinta: 175,00 / lukukausi, yhteensä 350,00 / vuosi, laskutus lukukausittain
Paikkamäärä: 15

Huomaathan että
Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua polkuopintoihin.

Tavoitteet:
Polkuopintojen tavoitteena on suorittaa yhden lukuvuoden aikana 60 opintopistettä koulutukseen sisältyviä ydinopintoja, mikä oikeuttaa hakemaan tutkinto-opiskelijaksi ao. koulutukseen.

Liiketalouden koulutus vastaa elinkeinoelämän tarpeisiin tarjoamalla sinulle laaja-alaisen osaamisen liiketoiminnassa ja hallinnossa. Yritystoiminnan, markkinoinnin, talouden, juridiikan, digitaalisten taitojen ja projekti- ja kehittämisosaamisen opinnot luovat osaamisesi perustan. Koulutuksessa panostetaan myös monikulttuurisen toimintaympäristön vaatimiin viestintä- ja yhteistyötaitoihin.

Jos saat paikan Xamkissa tutkinto-opiskelijana, voit erikoistua opintojen 2. ja 3. vuonna valintasi mukaan seuraaviin aihealueisiin

  • Julkishallinto ja juridiikka
  • Myynti ja markkinointi
  • Digitaalinen liiketoiminta
  • Taloushallinto

Lisäksi voit valita opintoja kaikille tutkinto-opiskelijoille tarkoitetulta vapaasti valittavien opintojen tarjottimelta.

Polkuopinnoissa voi suorittaa tradenomiopintojen perusharjoittelun, jonka laajuus on 10 op.

Sisältö:
Koulutuksen sisällöt ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opetussuunnitelman mukaiset. Suoritettavien opintopisteiden määrä selviää HOPS-keskustelussa opintojen alussa. Opetussuunnitelman pohjalta opiskelijalle voidaan tehdä henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon opiskelijan omat tavoitteet. Suorittamasi opinnot luetaan myöhemmin hyväksi osana tutkintoa. Koulutus toteutetaan tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmässä.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:
opiskelijavastaava Aarni Ahtola, aarni.ahtola@xamk.fi p. 044 702 8218

Liiketalouden tutkinto-opinnoista löytyy lisätietoa
https://www.xamk.fi/koulutukset/tradenomi-amk/

 

Linkki opetussuunnitelmaan
https://opinto-opas.xamk.fi/index.php/fi/30/fi/272/LTKV20KM/year/2019

BYOD – Bring Your Own Device
Xamkin opiskelijoilta edellytetään omien päätelaitteiden käyttöä (esim. kannettavia tietokoneita). Lue lisää täältä www.xamk.fi/byod-bring-device/.

Opiskelujen aikaiset tuet:
Avoimessa AMK:ssa opiskelu ei oikeuta Kelan myöntämään opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuuksiin. Varmistathan taloudellisen toimeentulosi ennen opintojesi alkua esim. TE-toimistosta. Tukea opiskeluun voi saada myös Työllisyysrahastosta www.tyollisyysrahasto.fi.

Polulta tutkintoon:
Polkuopintojen aikana sinulla on mahdollisuus hakea valtakunnallisessa syksyn tai kevään yhteishaussa tutkinto-opiskelijaksi, mikäli täytät ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavat pääsyvaatimukset.

Tutkinto-opiskelijaksi voit hakea myös Xamkin polkuopiskelijoille tarkoitetussa Avoimen väylän haussa kaksi kertaa vuodessa. Hakea voit suoritettuasi valitsemasi polun opintoja 60 opintopistettä.

Ilmoittautuminen:
Polkuopintoihin otetaan opiskelijat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittaudut useammalle polulle, ensisijaiseksi toiveeksesi katsotaan se polku, johon ilmoittaudut ensimmäisenä. Polkuopintoja ei ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen avoimen AMKin polkuopintoihin on sitova. Voit perua polkuopiskelupaikkasi maksutta 15.12.2019 mennessä, tämän jälkeen sinulta peritään lukukausimaksu.Mikäli et ota paikkaa vastaan, ilmoita siitä välittömästi avoimen AMKin toimistoon sähköpostilla avoinamk@xamk.fi, jotta voimme antaa paikkasi seuraavalle.

Ilmoittautumisesta ja polkuopinnoista yleisesti:
Avoimen AMKin toimisto, María del Mar Márquez, puh. 040 8266 050,   maria.marquez@xamk.fi.

Opintojen aloitukseen liittyvistä asioista tiedotetaan sähköpostitse ennen opintojen alkua.

Muutokset ovat mahdollisia.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää