Laajuus: 60 opintopistettä, 1 lukuvuosi
Ajankohta: 29.8.2019 – 31.7.2020. Aloitus kahden päivän orientaatiolla to 29.8. klo 10 ja pe 30.8. klo 9. Päivät päättyvät joustavasti englannin ja ruotsin kielitesteihin ja hops-keskusteluihin to klo 17 ja pe klo 16 mennessä. Läsnäolo välttämätön
Koulutuspaikka: Orientaatiopäivät Mikkelin kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli. Orientraatiopäiville osallistuminen pakollista. Orientaatiopäivien jälkeen opinnot siirtyvät kokonaan verkkoon
Edeltävyysehto: Sujuvat tietotekniset taidot (sähköposti, Word, Excel, Adobe Connect)
Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa: Tradenomi (AMK), liiketalous

 

Ilmoittautumisaika: Sitova ilmoittautuminen. Ilmoittautumislomake avautuu to 1.8.2019 klo 9:00. Ilmoittautuminen on avoinna 1.-7.8.2019.
Hinta: 175,00 / lukukausi, yhteensä 350,00 / vuosi, laskutus lukukausittain
Paikkamäärä: 8

Huomaathan että
Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua polkuopintoihin.

Tavoitteet:
Tradenomi (AMK) -tutkinto antaa sinulle valmiuksia muuttuvassa digitaalisessa taloudessa toimimiseen ja yrittäjyyteen. Koulutuksessa keskeisiä ovat yritystoiminnan, markkinoinnin, talouden, juridiikan, logistiikan, digitaalisten taitojen ja projekti- ja kehittämisosaamisen opinnot.

Koulutus avaa sinulle ovia monipuolisiin asiantuntija-, kehittämis- ja esimiestehtäviin sekä yrityksiin että julkisiin organisaatioihin. Koulutuksessa saat myös tietoja ja taitoja yrittäjänä toimimiseen, ja yrittäjyyteen kannustetaan muutenkin.

Opinnoissasi syvennät osaamistasi liike-elämän, hallinnon tai yrittäjyyden osa-alueella. Voit suuntautua joko yrittäjän uralle tai yrittäjämäiseen työtapaan markkinoinnin ja myynnin tai taloushallinnon parissa.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:
Lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Päivi Auvinen, paivi.auvinen@xamk.fi

Tradenomi (AMK) -opinnot Xamkissa
www.xamk.fi/koulutukset/tradenomi-amk/ 

Linkki opetussuunnitelmaan
https://opinto-opas.xamk.fi/index.php/fi/30/fi/272/LTMI19SV/year/2019

Omat tietokoneet opiskelussa – Bring Your Own Device
Xamkin opiskelijoilta edellytetään omien päätelaitteiden käyttöä (esim. kannettavia tietokoneita). Lue lisää täältä www.xamk.fi/byod-bring-device/.

Opiskelujen aikaiset tuet:
Avoimessa AMK:ssa opiskelu ei oikeuta Kelan myöntämään opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuuksiin. Varmistathan taloudellisen toimeentulosi ennen opintojesi alkua esim. TE-toimistosta. Tukea opiskeluun voi saada myös Työllisyysrahastosta www.tyollisyysrahasto.fi.

Polulta tutkintoon:
Polkuopintojen aikana sinulla on mahdollisuus hakea valtakunnallisessa syksyn tai kevään yhteishaussa tutkinto-opiskelijaksi, mikäli täytät ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavat pääsyvaatimukset.

Tutkinto-opiskelijaksi voit hakea myös Xamkin polkuopiskelijoille tarkoitetussa Avoimen väylän haussa kaksi kertaa vuodessa. Hakea voit suoritettuasi valitsemasi polun opintoja 60 opintopistettä.

Ilmoittautuminen:
Polkuopintoihin otetaan opiskelijat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittaudut useammalle polulle, ensisijaiseksi toiveeksesi katsotaan se polku, johon ilmoittaudut ensimmäisenä. Polkuopintoja ei ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen avoimen AMKin polkuopintoihin on sitova. Voit perua polkuopiskelupaikkasi maksutta 14.8.2019 mennessä, tämän jälkeen sinulta peritään lukukausimaksu.Mikäli et ota paikkaa vastaan, ilmoita siitä välittömästi avoimen AMKin toimistoon sähköpostilla avoinamk@xamk.fi, jotta voimme antaa paikkasi seuraavalle.

Ilmoittautumisesta ja polkuopinnoista yleisesti:
Avoimen AMKin toimisto
María del Mar Márquez,
puh. 040 826 6050
maria.marquez@xamk.fi.

Opintojen aloitukseen liittyvistä asioista tiedotetaan sähköpostitse ennen opintojen alkua.

Muutokset ovat mahdollisia.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää