***Edeltävyysehto: Opinnot on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet ensimmäisen vuoden sosionomi (AMK) -opintoja vähintään noin 40 opintopistettä (op) esim. polkuopintoina.

Laajuus: 44 opintopistettä, 1 lukuvuosi, verkko-opinnot
Ajankohta: 4.10.2021-31.7.2022, Opinnot alkavat verkkovälitteisesti aloitusinfolla 4.10.2021 klo 8.00. Aikataulutettu verkko-opetus järjestetään syksyllä 2021 seuraavasti: 4.-6.10., 15.-17.11. ja 7.-9.12.2021 (klo 8-18 välisenä aikana), kevään -22 päivien ajoitus ilmoitetaan myöhemmin. Muutokset mahdollisia.

Koulutuspaikka: ekampus / Learn verkko-oppimisympäristö

Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa: Sosionomi (AMK)

Ilmoittautuminen päättyy: 29.8.2021

Ilmoittautumisen yhteydessä liitä mukaan opintosuoritusrekisterin ote. Mikäli opiskelet Xamkin avoimessa AMK:ssa, voit tulostaa opintosuoritusotteen itse Pepistä. Opiskelijarekisteri Peppiin pääset kirjautumaan Xamkin käyttäjätunnuksella ja salasanalla, mikäli opinto-oikeutesi on vielä voimassa. Ohjeen opintosuoritusotteen tulostamiseen löydä https://www.xamk.fi/avoin-amk-tietoa-opiskelusta/#opintosuoritusrekisteri. Liitä mukaan tämänhetkinen opintosuoritusrekisterin ote ja toimita päivitetty kevään -21 aikana.

 Hinta: 175,00 / lukukausi, yhteensä 350,00 / vuosi, laskutus lukukausittain. Lisätietoa maksuista löydät täältä.

Paikkamäärä: 25  

Huomaathan, että
Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua näihin opintoihin.

Tavoitteet: 

Koulutuksen tavoitteena on tarjota jo aiemmin sosionomi (AMK) -opintoja suorittaneille mahdollisuus suorittaa toisen opiskeluvuoden opintoja. Aiempia opintoja tulee olla suoritettuna vähintään noin 40 opintopistettä.

Opinnot tarjoavat sinulle mahdollisuuden suorittaa sosionomikoulutuksen mukaisia opintoja räätälöidyn opetussuunnitelman mukaisesti. Statuksesi on avoimen amk:n opiskelija ja ryhmäsi koostuu kokonaisuudessaan avoimen AMK:n opiskelijoista. Opinto-oikeus on yksi (1) vuosi. Eli jatkaakseen opintojaan opiskelijan on haettava tutkinto-opiskelijaksi yhteishaussa tai Xamkin omassa avoimen väylän haussa.

Sisältö:

  • Erityiskasvatus, 5 op
  • Lastensuojelu, 5 op
  • Perhetyö, 5 op
  • Opinto- ja urasuunnittelu, 1 op
  • Mielenterveystyö, 5 op
  • Ruotsin tehovalmennus, 3 op
  • Vammaistyö, 5 op
  • Seniori- ja vanhustyö, 5 op
  • Ammattiruotsi, 5 op
  • Tutkimus- ja kehittämisosaaminen, 5 op

Toteutus:

Opinnot toteutetaan verkko-opintoina Xamkin Mikkelin kampuksella. Verkko-opetuspäiviä on yleensä kolme (3) kuukaudessa. Opinnot sisältävät myös itsenäistä opiskelua. Läsnäolo verkko-opetuspäivinä välttämätön!

BYOD – Bring Your Own Device
Xamkin opiskelijoilta edellytetään omien päätelaitteiden käyttöä (esim. kannettavia tietokoneita). Lue lisää täältä www.xamk.fi/byod-bring-device/.

Opiskelujen aikaiset tuet:
Avoimessa AMK:ssa opiskelu ei oikeuta Kelan myöntämään opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuuksiin. Varmistathan taloudellisen toimeentulosi ennen opintojesi alkua esim. TE-toimistosta. Tukea opiskeluun voi saada myös Työllisyysrahastosta www.tyollisyysrahasto.fi.

Polulta tutkintoon:
Polkuopintojen aikana sinulla on mahdollisuus hakea valtakunnallisessa syksyn tai kevään yhteishaussa tutkinto-opiskelijaksi, mikäli täytät ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavat pääsyvaatimukset.

Tutkinto-opiskelijaksi voit hakea myös avoimessa AMK:ssa suorittamiesi opintopisteiden perusteella kaksi kertaa vuodessa. Hakea voit suoritettuasi valitsemasi polun opintoja 50 opintopistettä.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi perua maksutta  sähköpostitse 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Mikäli koulutus on jo alkanut eikä perumista ole tehty määräaikaan mennessä, joudumme perimään ko. koulutuksen hinnan.

Tiedotamme koulutuksen toteutumisesta sähköpostitse. Jos viestiä ei ala kuulua, tarkasta myös roskapostit!

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Ilmoittautumisesta ja opinnoista yleisesti:
Avoimen AMKin toimisto, Tiina Valjakka, puh. 040 631 9828, tiina.valjakka@xamk.fi

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää