STARTUP BOOSTER SAVONLINNA BY Roihu

Oletko kehittämässä uutta liikeideaa tai onko sinulla orastava idea uudesta tuotteesta tai palvelusta?

Startup Booster Savonlinna –valmennus on sinulle, joka tarvitset työkaluja sekä tukea ja ohjausta liikeideasi eteenpäin viemiseen. LEAN startup -valmennus hyödyntää ryhmäoppimisen keinoja, tarjoaa mentorointia ja verkostoja sekä antaa vipua kansainvälisille markkinoille lähtemiseen.

Valmennukseen osallistujat saavat upean mahdollisuuden päästä mukaan kansainväliseen yrittäjyyskilpailuun, Entrepreneurship World Cupiin, kun valmennuksen parhaaksi valittava liikeidea lähetetään kilpailuun Saudi Arabiaan syksyllä 2020. GEN verkoston (Global Entrepreneurship Network) toteuttamaan kilpailuun lähetettiin syksyllä 2019 Marika Auvinen Cat Hostel Saimaa liikeideansa kanssa. Voit lukea Marikan kokemuksista täältä ja täältä.

Tule kehittämään startupiasi valmennukseemme!

Ke 15.1. LEAN startup -malli (Eliisa Moilanen)

Ma 20.1. Asiakaskehittäminen (Kimmo Rouhiainen)

Ti 21.1. Lean Model Canvas (Kimmo Rouhiainen)

To 30.1. Liikeidean skaalautuvuus (Markus Mäntynen)

To 6.2. Verkostot ja rahoitus (Kimmo Rouhiainen)

Ke 12.2. Go-to-Market strategia (Markus Mäntynen)

To 20.2. Palvelumuotoilu (Saara Utti)

To 5.3. Päätös ja yhteenveto (Markus Mäntynen)

Maksuton valmennus pidetään Xamkin Savonniemen kampuksella (Savonniemenkatu 6) tilassa SA431 klo 17-20. Paikkoja on rajallisesti.

Startup Booster Savonlinna on koonnut yhteen startup-kehittämisen huippuvalmenjat ympäri Suomen. Katso osallistujien kommentteja aikaisemmista valmennuksistamme täältä.

Startup-valmentajamme:

Eliisa Moilanen, Tamora

Eliisan inhohimo on tehdä kaikkien työelämästä innostavampaa. Uuden oppinen ja oman osaamisen kasvaminen työssä on tärkeää ja ne saavat tilaa, kun haasteet ja omat kyvyt ovat sopivassa tasapainossa.

Markus Mäntynen, Kasvu.io

Markuksella on kokemusta satojen startup-yritysten kasvuyritysvalmentajana. Markuksen vahvuusalueita ovat strategia, rahoitus, markkinointi sekä tiimien rakentaminen.

Kimmo Rouhiainen, Digirockstars

Kimmo on ollut tekemisissä startupien kanssa jo yli 20 vuotta, ja uusien kykyjen löytäminen ja sparraaminen ovat edelleen hänen intohimojaan. Kimmo haluaa olla mukana kehittämässä uusia, markkinoita ravistelevia liiketoimintamalleja.

Saara Utti, Tamora

Saara on muotoilija ja palveluelämysten tuottaja, joka yhdistelee palvelu- tuote, tila- ja visuaalista muotoilua. Muotoilijana hän tavoittelee yllätyksellistä ilahtumista ja odotukset ylittävää asiakaskokemusta, jolla on suoraa hyötyä liiketoiminnalle.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:

Elina Pöllänen, koordinaattori

040 144 7140, elina.pollanen@xamk.fi

xamk.fi/roihu

Valmennus on osa Xamk Pienyrityskeskuksen toteuttamaa ROIHU – uutta yrittäjyyttä, sukupolvenvaihdoksia ja kansainvälisiä yrityksiä Etelä-Savosta hanketta, joka saa Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää