SYTY YRITTÄJÄKSI-yrittäjyysvalmennus on tarkoitettu sinulle, joka mietit oman yrityksen perustamista tai olet oman yrittäjyytesi alkumetreillä. Valmennuksen aikana saat selkeyttä yrityksen perustamiseen, yritystoiminnan käynnistämiseen sekä sen kannattavaan toteuttamiseen. 

Valmennuksen aikana työstät yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaa.

Valmennus koostuu 8 lähipäivästä sekä kahdesta henkilökohtaisesta sparraushetkestä.

Yrittäjyysvalmennus on maksuton ja se täyttää starttirahan vaatimukset.

Valmennus toteutetaan iltatoteutuksena (klo 17-20), Latomo Pieksämäki.

Valmennuspäivät:

1. Yrittäjyys lähtee intohimosta ja osaamisesta (29.4.)

2. Oman osaamisen tuotteistaminen (9.5.)

3. Numerot haltuun! (13.5.)

4. Kuka minulta ostaisi ja miksi? (16.5.)

5. Myy ja markkinoi tehokkaasti (20.5.)

6. Yrittäjän arki ja käytännöt (27.5.)

7. Itsensä johtaminen käytännössä (3.6.)

8. Verkostojen ja kumppanuuksien rakentaminen (6.6.)

SYTY YRITTÄJÄKSI –valmennuksen pääkouluttajana toimii TKI-asiantuntija Tapu Holttinen, Xamk Pienyrityskeskus.

Holttinen on johtajuuden, oppimisen ja yrittäjyyden edistäjä. Erityisosaamisena esimiesten ja johtajien osaamisen valmentaminen, pk-yritysten liiketoiminnan ja organisaatiokulttuurien kehittäminen sekä työyhteisöjen ja alueiden oppimisen vauhdittaminen. Osa-aikainen yrittäjä, joka on kiinnostunut työelämän onnellisuudesta. Tapu Holttinen toimii aluepäällikkönä Pieksämäellä Roihu-hankkeessa.

Talouden asiantuntija Päivi Jormalainen, Tarvissio Oy haluaa olla lisäämässä suomalaisten pk-yritysten ja -yrittäjien ymmärrystä siitä, miten taloutta johdetaan ja mitä talouden luvut oikeastaan tarkoittavat. Näin Tarvisssio Oy auttaa asiakkaita kasvamaan ja kehittämään toimintaansa kannattavammaksi.

Myynnin ja markkinoinnin asiantuntija Hannu Uotila on asiakaskokemuksen asiantuntija ja videografisen tutkimuksen pioneeri. Hän on myös Cannes-palkittu videotuottaja, joka työskentelee videotutkimusyritys Oy Sailerin toimitusjohtajana. Yrittäjäkokemusta hänellä on 11 vuoden ajalta. Uotila teki maailman ensimmäisen videogradun kauppatieteissä (Aalto 2011) ja edistää innovatiivisten tutkimustapojen hyödyntämistä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Pidetty luennoitsija tunnetaan mm. ennätyksiä rikkoneen Duudsonit tuli taloon –televisiosarjan tuottajana. Uotila toimii myös Aalto –yliopiston ja EMLyon Business Schoolin (FRA) vierailevana luennoitsijana.

Lisätietoja: Tapu Holttinen, tapu.holttinen@xamk.fi, puh. 040 190 5769

www.xamk.fi/roihu

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valmennus on osa Xamk Pienyrityskeskuksen toteuttamaa ROIHU – uutta yrittäjyyttä, sukupolvenvaihdoksia ja kansainvälisiä yrityksiä Etelä-Savosta hanketta, joka saa Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta.

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää