Digiverstas opiskelijoille

Digiverstas tarjoaa opiskelijoille työelämälähtöisen oppimisympäristön. Digiverstaan toimeksiantojen kautta pääset toteuttamaan monialaisia yritysprojekteja, löydät mahdollisia työharjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyöaiheita. Digiverstaan projektit ja tapahtumat tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden verkostoitua, työskennellä työelämälähtöisten projektien kimpussa sekä pitää hauskaa ja oppia uutta!
Osallistumalla Digiverstaan toimeksiantoihin ja projekteihin kartutat työelämässä tarvittavaa kokemusta projekti- ja tiimityöskentelystä, rakennat verkostojasi ja kartutat omaa osaamistasi.

Tervetuloa mukaan Digiverstaan toimintaan!

Etsitkö sopivaa projektia, työharjoittelupaikkaa tai opinnäytetyöaihetta? Laita meille viestiä, niin katsotaan mitä voimme tehdä.

 

etumatkaa Opintoihin

lue lisää mitä Digiverstas tarjoaa opiskelijoille

Tutustu projekteihin

Maretarium App

Maretariumin virtuaalinen kierros toimii mobiilisovelluksella, jossa pelaaja pääsee tutustumaan Suomen vesistöihin tietovisojen sekä minipelien avulla. Sovellus on ladattavissa Google Play Storessa.

tutustu

Matikkapako

Matikkapako -matikkapeli on kehitetty ylä-asteikäisille oppilaille. Tietokonepelin avulla oppilaiden on tarkoitus ratkaista erilaisia laskutoimituksia ja edetä pelissä.

Tutustu

Konttien lastaussimulaatio

Digiverstaan projektitiimi koodasi Kotkamillsin avustuksella konttien lastaukseen sekä tilaukseen tarkoitetun optimointityökalun.

tutustu

Katso mitä muuta opiskelijat ovat tehneet

lisää projekteja
Jaa sivu