Digiverstas tuo yritykset ja opiskelijat yhteen. Opiskelijat toteuttavat yrityslähtöisiä projekteja yhdessä yrityksen kanssa Digiverstaan tiimin avulla. Digiverstaalla tehdään projektitoimeksiantojen lisäksi myös tapahtumia ja hankeyhteistyötä.

Tutustu Digiverstaalla tehtyihin projekteihin tai lue lisää Digiverstaan toiminnasta.

Lue lisää digiverstaasta

Projektit

Maretarium App

Maretariumin virtuaalinen kierros toimii mobiilisovelluksella, jossa pelaaja pääsee tutustumaan Suomen vesistöihin tietovisojen sekä minipelien avulla. Sovellus on ladattavissa Google Play Storessa.

Lue lisää

GameGame

Sovellus urheilutapahtumiin osallistuville katsojille ja kotijoukkueen kannustukseen.

tutustu

Matikkapeli

Matikkapako -matikkapeli on kehitetty ylä-asteikäisille oppilaille. Tietokonepelin avulla oppilaiden on tarkoitus ratkaista erilaisia laskutoimituksia ja edetä pelissä.

Lue lisää

Kaupunkisuunnittelupeli

Peli, jossa Kotkan ja Karhulan nuoret voivat suunnitella ja rakentaa omannäköisensä keskustan Karhulaan.

tutustu

Hintalaskuri betonielementeille

JL Rakenteelle rakennetiin digitaalinen ohjelmisto, joka nopeuttaa ja tehostaa myyntiprosessin etenemistä sekä helpottaa palveluiden suunnittelua asiakkaiden tarpeisiin.

Lue lisää

Lippumaailma App

Maretarium App -sovelluksesta jatkoa saanut idea rakentaa Haminan kaupungille Haminan Lippumaailman tarpeisiin kierrossovellusta, jossa on mahdollista tutustua Lippumaailmaan ja pelata nähtävyyksiin liittyviä minipelejä ja triviaa.

tutustu

Konttien lastaussimulaatio

Digiverstaan projektitiimi koodasi Kotkamillsin avustuksella konttien lastaukseen sekä tilaukseen tarkoitetun optimointityökalun.

tutustu

Panimopeli

Digiverstaan tiimi kehittää resurssienhallintapeliä paikalliselle panimolle. Pelin tavoitteena on rakentaa omaa pienpanimoa panemalla olutta ja kehittämällä omaa yritystä.

tutustu

mediassa

Kokeillen kohti kestävää kehitystä

XAMK READ 4/2018

Lue artikkeli

Digiverstaalla nikkaroidaan työkaluja asiakaskokemuksen parantamiseen

XAMK READ 2/2019

lue artikkeli
Jaa sivu