Referenssit     Lue lisää digiverstaasta

Digiverstaan projekteissa opiskelijoiden on mahdollista kerryttää työkokemusta toimeksiantajien projektitöistä sekä saada opintopisteita. Projekteihin voi osallistua kaikilta koulutusaloilta. Projektitiimit kootaan hakemusten perusteella mahdollisimman monialaisiksi riippuen projektin aiheesta. Aiemmalla projektityökokemuksella ei ole merkitystä, tiimit saavat ohjausta koko projektin ajan Digiverstaalta.

Opintopisteistä keskusteltava erikseen vastaavan opettajan kanssa, jotta opintopisteet voidaan sisällyttää opintoihin oikealla tavalla.

Tutustu projekteihin

Matikkapeli

Matikkapako -matikkapeli on kehitetty ylä-asteikäisille oppilaille. Tietokonepelin avulla oppilaiden on tarkoitus ratkaista erilaisia laskutoimituksia ja edetä pelissä.

Lue lisää

GameGame

Sovellus urheilutapahtumien katsojille.

tutustu

Maretarium App

Maretariumin virtuaalinen kierros toimii mobiilisovelluksella, jossa pelaaja pääsee tutustumaan Suomen vesistöihin tietovisojen sekä minipelien avulla. Sovellus on ladattavissa Google Play Storessa.

Lue lisää

Kaupunkisuunnittelupeli

Peli, jossa Kotkan ja Karhulan nuoret voivat suunnitella ja rakentaa omannäköisensä keskustan Karhulaan.

Tutustu

Hintalaskuri betonielementeille

JL Rakenteelle rakennetiin digitaalinen ohjelmisto, joka nopeuttaa ja tehostaa myyntiprosessin etenemistä sekä helpottaa palveluiden suunnittelua asiakkaiden tarpeisiin.

lue lisää

Lippumaailma App

Maretarium App -sovelluksesta jatkokehitettään sovellusta Haminan Lippumaailman tarpeisiin, jossa on mahdollista tutustua Lippumaailmaan ja pelata nähtävyyksiin liittyviä minipelejä ja triviaa.

Tutustu

Konttien lastaussimulaatio

Digiverstaan projektitiimi koodasi Kotkamillsin avustuksella konttien lastaukseen sekä tilaukseen tarkoitetun optimointityökalun.

tutustu

panimopeli

Digiverstaan tiimi kehittää resurssienhallintapeliä paikalliselle panimolle. Pelin tavoitteena on rakentaa omaa pienpanimoa panemalla olutta ja kehittämällä omaa yritystä.

tutustu

Graafiikkaa tai koodia

Kiinnostaako sinua liittyä mukaan Digiverstaan porukkaan?

täytä hakemus

Kysymyksiä?

ota yhteyttä
Jaa sivu