
ELINTARVIKEVIENNIN KOULUTUSPILOTEISTA PYSYVÄÄ KOULUTUSTA
Suomen elintarvikealan yrityksissä on liian vähän...
Tutkimus- ja kehitystoiminnan blogi

Elintarvikevienti uramahdollisuutena
ELOA-hankkeen toisen pilottikoulutuksen opiskelija, Hanna-Mari Romakkaniemi...
Tutkimus- ja kehitystoiminnan blogi

Uusia elintarvikeviennin osaajia uunista ulos – ensimmäisen pilottikoulutuksen päätöspäivässä kuultiin hienoja vienti-caseja
Ensimmäinen ELOA-hankkeen pilottikoulutus saatiin päätökseen torstaina...
Tutkimus- ja kehitystoiminnan blogi

Marraskuussa alkava Elintarvikeviennin osaamiskoulutus tarjotaan koko Suomen laajuisesti
Ensimmäisen, koronarajoitusten takia digitaalisesti toteutetun Elintarvikeviennin...
Tutkimus- ja kehitystoiminnan blogi

Elintarvikeviennin osaamiskoulutuksen osallistujilta kiitosta – ”Kouluttajien korkea taso on ollut spot on!”
ELOA-hankkeen ensimmäinen, keväällä alkanut Elintarvikeviennin osaamiskoulutus...
Tutkimus- ja kehitystoiminnan blogi

Maakunnan yritykset pitäisi saada innostumaan viennistä
Olen huolestunut siitä, ettei vienti enää...
Tutkimus- ja kehitystoiminnan blogi

Elintarvikevienti tarvitsee osaajia!
Suomen elintarvikealan yrityksissä on liian vähän...
Tutkimus- ja kehitystoiminnan blogi

Selvitys mikrokiteisen selluloosan elintarvikekäytöstä valmistunut
Selluloosan ja selluloosajohdannaisten käytöstä elintarvikkeissa on...
Tutkimus- ja kehitystoiminnan blogi