Jatkoväyläopintojen verkkosivut ovat uudistuneet!

Katso uudet sivut ja tarkemmat tiedot tästä koulutuksesta!

Siirry jatkoväylän pääsivulle

Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutuksen jatkoväyläopinnot soveltuvat matkailualan perustutkinto-opiskelijalle.

Suorittaaksesi matkailu- ja palveluliiketoiminnan restonomin jatkoväyläopinnot valitse oheisista koulutuskohtaisista opintojaksoista vähintään 20 opintopistettä. Silloin sinun täytyy valita vielä 10 opintopistettä kaikille aloille yhteisiä opintoja. Voit myös valita kaikki jatkoväyläopinnot koulutuskohtaisista opintojaksoista Opintojaksoille ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot koulutuskalenterissa täällä.

Opintojakson nimi Laajuus Toteutus Ajoitus
Asiakasymmärrys matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op verkko-opinnot kevät
Asiakaslähtöinen tuotteistaminen 5 op verkko-opinnot syksy
Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristö 5 op verkko-opinnot kevät/syksy
Palveluyrityksen markkinointi ja myynti 5 op Mikkeli tai Kotka syksy
Palveluyrityksen tapakulttuuri (Suomi, Aasia, Venäjä) 5 op verkko-opinnot syksy ja kevät, NONSTOP
Tarina ja elämys matkailuopastuksessa 5 op verkko-opinnot syksy ja kevät, NONSTOP

Huomaathan, että koulutuskalenterissa näkyvät vain ne opintojaksot, joiden ilmoittautuminen on käynnissä. Mikäli et löydä haluamaasi opintojaksoa, voit olla yhteydessä avoimen ammattikorkeakoulun koulutussuunnittelijoihin tiedustellaksesi opintojakson seuraavaa toteutusaikaa.

Tutustu matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutuksen opetussuunnitelmaan täällä.

Lisätietoja

koulutussuunnittelija
María del Mar Márquez
p. 040 826 6050
maria.marquez(at)xamk.fi

Restonomin jatkoväyläopintojen pdf-esite