Tältä sivulta löydät tietoa informaatioteknologian jatkoväyläopinnoista.

Ilmoittautuminen alakohtaisiin opintoihin tapahtuu tällä sivulla olevista linkeistä tai Xamkin verkkosivujen koulutuskalenterissa. Tarkista jatkoväyläkohtaiset ilmoittautumistiedot tältä sivulta. Ilmoittautuminen yhteisiin opintoihin tapahtuu koulutuskalenterissa.

    • Tradenomi (AMK), tietojenkäsittely
    • Insinööri (AMK), ohjelmistotekniikka

 

Jatkoväyläopintojen laajuus on 20 opintopistettä ja opiskelija voi hyödyntää koko avoimen AMKin koulutustarjontaa. Hakukelpoisuuden tuottavasta 20 opintopisteestä vähintään 10 opintopistettä tulee olla AMK-hakukohteen ammatillisia opintoja ja enintään 10 opintopistettä kaikille aloille yhteisiä opintoja. Yhteiset opinnot ovat niin kutsuttuja vapaasti valittavia opintoja, esim. kieliopintoja.Kaikille aloille soveltuvien opintojen linkki löytyy sivun lopusta.

Opintojen suunnittelua ja valintaa helpottaaksemme jatkoväyläopinnoiksi suositellut opinnot löytyvät koulutuskalenterista alasvetovalikosta kohdasta Tyyppi -> Jatkoväylä. Jossain poikkeustapauksissa ilmoittautumislinkki on tarjolla ainoastaan koulutuksen jatkoväyläesittelyssä (tietojenkäsittely, ohjelmistotekniikka).

TRADENOMI (AMK), TIETOJENKÄSITTELY

Tietojenkäsittelyn koulutuksen jatkoväyläopinnot soveltuvat tieto- ja viestintätekniikan tai muun lähialan perustutkinto-opiskelijalle.

Tietojenkäsittelyn koulutuksesta valmistuessasi olet monipuolisesti erilaisia tietojenkäsittelytaitoja hallitseva sovelluskehittäjä, joka osaa ohjelmoida. Ymmärrät sovelluskehityksen kokonaiskuvan, käyttäjäkohtaisen tarpeen, käyttäjäkokemuksen ja -elämyksen sekä laadukkaan toiminnan merkityksen. Olet erityisesti ihmisten käytettäväksi tarkoitettujen sovellusten kehittäjä.

Suorittaaksesi tietojenkäsittelyn tradenomin jatkoväyläopinnot valitse oheisista koulutuskohtaisista opintojaksoista vähintään 10 opintopistettä. Lisäksi sinun täytyy valita vielä 10 opintopistettä kaikille aloille yhteisiä opintoja. Voit myös valita kaikki jatkoväyläopinnot koulutuskohtaisista opintojaksoista.

Tutustu opetussuunnitelmaan tästä.

Lisätietoja jatkoväyläopinnoista: paivi.kitunen@xamk.fi

Insinööri (AMK), ohjelmistotekniikka

Ohjelmistotekniikan jatkoväyläopinnot soveltuvat ICT-alan tai muun lähialan perustutkinto-opiskelijalle.

Ohjelmistotekniikan insinöörikoulutuksen ydin on ohjelmistojen suunnittelu, rakennus, testaus ja ylläpito. Ohjelmistoilla pyritään ratkaisemaan ongelmia, lisäämään tuottavuutta tai parantamaan elämänlaatua elämän eri osa-alueilla.

Suorittaaksesi tieto- ja viestintätekniikan jatkoväyläopinnot valitse oheisista koulutuskohtaisista opintojaksoista vähintään 10 opintopistettä. Lisäksi sinun täytyy valita 10 opintopistettä kaikille aloille yhteisiä opintoja.

Tutustu opetussuunnitelmaan tästä.

Tekniikan alan matemaattiset valmentavat opinnot löytyvät tästä.

Lisätietoja jatkoväyläopinnoista: paivi.kitunen@xamk.fi

Insinööri (AMK), ohjelmistotekniikka -jatkoväylän koulutuskohtaiset opintojaksot

Ilmoittautuminen alla olevista linkeistä:

Opintojen tarkat ajankohdat löydät LukkarikoneestaHaku opintojakson nimellä.

Katso myös

Mikä on jatkoväylä?

Jatkoväylän yhteiset opinnot

Kysyttävää? Täältä löydät yhteystiedot