Tältä sivulta löydät tietoa liiketalouden jatkoväyläopinnoista. Kulttuurin aloilla ei ole tällä hetkellä jatkoväyläopintoja.

Ilmoittautuminen jatkoväyläopintoihin tapahtuu verkkosivujen koulutuskalenterissa. Huomaathan, että koulutuskalenterissa näkyvät vain ne opintojaksot, joiden ilmoittautuminen on käynnissä. Mikäli et löydä haluamaasi opintojaksoa, voit olla yhteydessä avoimen ammattikorkeakoulun koulutussuunnittelijoihin esimerkiksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen avoinamk@xamk.fi.

  • Liiketalous
    • Tradenomi (AMK), liiketalous

Jatkoväyläopinnot uudistuu!

Jatkoväyläopintojen laajuus on 20 opintopistettä. Opinnot valitaan siten, että vähintään 10 op tulee olla AMK-tutkintoon/hakukohteeseen sisältyviä ydin- tai täydentävän osaamisen opintoja ja enintään 10 op saa olla  kaikille aloille yhteisiä opintoja. Yhteiset opinnot ovat niin kutsuttuja vapaasti valittavia opintoja, esim. kieliopintoja. Opintojen suunnittelua ja valintaa helpottaaksemme jatkoväyläopinnoiksi suositellut opinnot löytyvät koulutuskalenterista alasvetovalikosta kohdasta Tyyppi -> Jatkoväylä.

Ilmoittaudu jatkoväylien opintojaksoille koulutuskalenterissa

Huomaathan, että koulutuskalenterissa näkyvät vain ne opintojaksot, joiden ilmoittautuminen on käynnissä. Mikäli et löydä haluamaasi opintojaksoa, voit olla yhteydessä avoimen ammattikorkeakoulun koulutussuunnittelijoihin tiedustellaksesi opintojakson seuraavaa toteutusaikaa.

Nonstop tarkoittaa verkko-opintoja, joihin otetaan säännöllisin väliajoin uusia opiskelijoita (esimerkiksi kerran kuukaudessa).

Koulutuskalenteriin

TRADENOMI (AMK), LIIKETALOUS

Liiketalouden koulutuksen jatkoväyläopinnot soveltuvat liiketoiminnan perustutkinto-opiskelijalle.

Tradenomikoulutus avaa sinulle ovia monipuolisiin asiantuntija-, kehittämis- ja esimiestehtäviin sekä yrityksissä että julkisissa organisaatiossa. Koulutuksessa saat myös tietoja ja taitoja yrittäjänä toimimiseen. Yrittäjyyteen kannustetaan muutenkin monien tapahtumien, leirien ja matkojen avulla.

Suorittaaksesi liiketalouden tradenomin jatkoväyläopinnot voit valita alla listatuista suosituksista 20 opintopistettä. Voit halutessasi valita myös muita tradenomi (AMK), liiketalous -tutkintoon / hakukohteeseen sisältyviä ydin- tai täydentävän osaamisen opintoja koulutuskalenteristamme.  Lisäksi valittavanasi on ’Kaikille aloille yhteiset jatkoväyläopinnot’ -opintoja, joita voi sisällyttää jatkoväyläopintoihin enintään 10 opintopisteen verran.

Miten varmistat, että valitsemasi opinnot sisältyvät tradenomi (AMK), liiketalous -tutkintoon? Tutustu Xamkin liiketalouden koulutusten opetussuunnitelmiin (päivä, monimuoto, verkko), jotka löydät täältä.

Opinnot toteutetaan kokonaisuudessaan verkko-opintoina, mutta kaikkiin opintoihin on mahdollisuus osallistua myös lähiopetuksena Kouvolassa ja Mikkelissä. Tällöin asiasta on sovittava erikseen koulutussuunnittelijan kanssa.

Tradenomi (AMK), liiketalous -jatkoväylään suositeltavat opintojaksot:

- Ideasta innovaatioon, 5 op, verkko-opinnot
- Yritystoiminta ja yrittäjyys, 5 op, verkko-opinnot
- Yrityksen talous, 5 op, verkko-opinnot
- Asiakaslähtöinen markkinointi, 5 op, verkko-opinnot
- Talous- ja rahoitusmatematiikka, 5 op, verkko-opinnot
- Kannattavuus ja talouden suunnittelu, 5 op, verkko-opinnot
- Kansainvälinen liiketoiminta, 5 op, verkko-opinnot
- Kansantalous, 5 op, verkko-opinnot

Tradenomi (AMK), liiketalouden opetussuunnitelma

Liiketalouden jatkoväyläopinnot koulutuskalenterissa

Kaikille aloille yhteiset jatkoväyläopinnot

Kysyttävää? Ota yhtettä koulutussuunnittelija Maria Marqueziin

Katso myös

Mikä on jatkoväylä?

Jatkoväylän yhteiset opinnot

Kysyttävää? Täältä löydät yhteystiedot