Tältä sivulta löydät tietoa liiketalouden jatkoväyläopinnoista. Kulttuurin aloilla ei ole tällä hetkellä jatkoväyläopintoja.

Ilmoittautuminen jatkoväyläopintoihin tapahtuu verkkosivujen koulutuskalenterissa. Huomaathan, että koulutuskalenterissa näkyvät vain ne opintojaksot, joiden ilmoittautuminen on käynnissä. Mikäli et löydä haluamaasi opintojaksoa, voit olla yhteydessä avoimen ammattikorkeakoulun koulutussuunnittelijoihin esimerkiksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen avoinamk@xamk.fi.

  • Liiketalous
    • Tradenomi (AMK), liiketalous

Jatkoväyläopinnot uudistuu!

Vuoden 2021 alusta alkaen jatkoväyläopintojen laajuus muuttuu 30 opintopisteestä 20 opintopisteeseen! Samalla laajenee tarjonta, josta opinnot kootaan. Opiskelija voi hyödyntää koko avoimen AMK:n koulutustarjontaa eikä erillisiä jatkoväyläopintoja ole. Hakukelpoisuuden tuottavasta 20 opintopisteestä vähintään 10 opintopistettä tulee olla AMK-hakukohteen ammatillisia opintoja ja enintään 10 opintopistettä kaikille aloille yhteisiä opintoja. Yhteiset opinnot ovat niin kutsuttuja vapaasti valittavia opintoja, esim. kieliopintoja. Opintojen suunnittelua ja valintaa helpottaaksemme jatkoväyläopinnoiksi suositellut opinnot löytyvät koulutuskalenterista alasvetovalikosta kohdasta Tyyppi -> Jatkoväylä.

Ilmoittaudu jatkoväylien opintojaksoille koulutuskalenterissa

Huomaathan, että koulutuskalenterissa näkyvät vain ne opintojaksot, joiden ilmoittautuminen on käynnissä. Mikäli et löydä haluamaasi opintojaksoa, voit olla yhteydessä avoimen ammattikorkeakoulun koulutussuunnittelijoihin tiedustellaksesi opintojakson seuraavaa toteutusaikaa.

Nonstop tarkoittaa verkko-opintoja, joihin otetaan säännöllisin väliajoin uusia opiskelijoita (esimerkiksi kerran kuukaudessa).

Koulutuskalenteriin

TRADENOMI (AMK), LIIKETALOUS

Liiketalouden koulutuksen jatkoväyläopinnot soveltuvat liiketalouden perustutkinto-opiskelijalle.

Tradenomikoulutus avaa sinulle ovia monipuolisiin asiantuntija-, kehittämis- ja esimiestehtäviin sekä yrityksissä että julkisissa organisaatiossa. Koulutuksessa saat myös tietoja ja taitoja yrittäjänä toimimiseen. Yrittäjyyteen kannustetaan muutenkin monien tapahtumien, leirien ja matkojen avulla.

Suorittaaksesi liiketalouden tradenomin jatkoväyläopinnot valitse alla listatuista koulutuskohtaisista opintojaksoista vähintään 20 opintopistettä. Lisäksi sinun täytyy valita vielä 10 opintopistettä kaikille aloille yhteisiä opintoja.

Voit myös valita kaikki jatkoväyläopinnot koulutuskohtaisista opintojaksoista. Opinnot toteutetaan kokonaisuudessaan verkko-opintoina, mutta kaikkiin opintoihin on mahdollisuus osallistua myös lähiopetuksena Kouvolassa ja Mikkelissä. Tällöin asiasta on sovittava erikseen koulutussuunnittelijan kanssa.

Tradenomi (AMK), liiketalous -jatkoväylän koulutuskohtaiset opintojaksot:

- Ideasta innovaatioon, 5 op, verkko-opinnot
- Yritystoiminta ja yrittäjyys, 5 op, verkko-opinnot
- Yrityksen talous, 5 op, verkko-opinnot
- Asiakaslähtöinen markkinointi, 5 op, verkko-opinnot
- Talous- ja rahoitusmatematiikka, 5 op, verkko-opinnot
- Kannattavuus ja talouden suunnittelu, 5 op, verkko-opinnot
- Kansainvälinen liiketoiminta, 5 op, verkko-opinnot
- Kansantalous, 5 op, verkko-opinnot

Tradenomi (AMK), liiketalouden opetussuunnitelma

Liiketalouden jatkoväyläopinnot koulutuskalenterissa

Kaikille aloille yhteiset jatkoväyläopinnot

Kysyttävää? Ota yhtettä koulutussuunnittelija Maria Marqueziin

Katso myös

Mikä on jatkoväylä?

Jatkoväylän yhteiset opinnot

Kysyttävää? Täältä löydät yhteystiedot