Täydennyshaku 20.10.2019 saakka

 • Täydennyshaku 20.10.2019 saakka
 • Koulutuksen ajankohta: 27.1.2020-30.4.2021
 • Koulutuspaikka: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kampus
 • Lähiopetuspäivät: Xamkin Mikkelin kampuksella
  • Vuonna 2020: 27.-28.1., 17.-18.3., 19.5., 25.8., 15.9. ja 3.-4.11.
  • Vuonna 2021: 26.-27.1. ja 13.4.
 • Laajuus: 30 opintopistettä
 • Hinta: 1500 euroa (alv 0 %)
 • Maksun suoritus 1-2 erässä
 • Ryhmäkoko: 20 opiskelijaa
 • Järjestäjä: useamman ammattikorkeakoulun verkosto

 

Haku koulutukseen on päättynyt. Voit kysyä mahdollisuutta hakea koulutukseen laittamalla sähköpostia osoitteeseen taydennyskoulutus@xamk.fi.

 

Mikä on erikoistumiskoulutus?

Erikoistumiskoulutukset ovat uusi täydennyskoulutusmuoto, joka korvaa ammattikorkeakoulujen ammatilliset erikoistumisopinnot. Erikoistumiskoulutukset on suunniteltu korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettavaksi ja suunnattu jo työelämässä toimineille edistämään jatkuvaa oppimista ja  ammatillista kehittymistä. Opintoja voidaan lukea hyväksi YAMK-tutkintoon.

 

Koulutuksen pdf-esite

PALLIATIIVISEN HOIDON ASIANTUNTIJA - ERIKOISTUMISKOULUTUS

Vahvista asiantuntijuuttasi kliinisen hoidon osaajana asiakas- ja perhelähtöisessä palveluprosessissa ja palliatiivisen hoidon näyttöön perustuvassa toiminnassa ja kehittämisessä. 

Palliatiivisen hoidon asiantuntijana autat parantumattomasti sairaita ihmisiä, joita on sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa asiakkaana ja potilaana yhä enemmän väestön ikääntymisen ja pitkäaikaissairauksien yleistymisen myötä. Sosiaali- ja terveysministeriön selvityksen (2019:14) mukaan palliatiivisen hoidon osaajia tarvitaan lisää hyvän palliatiivisen hoidon järjestämiseksi tasapuolisesti kaikille suomalaisille. Tällä erikoistumiskoulutuksella saavutat osaamisen, jota tarvitset toimiessasi palliatiivisen hoidon erityistasolla (B/C) tai perustason (A) vastuutehtävissä. Erikoistumiskoulutus on tarkoitettu työelämässä toimiville sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon tai opistoasteen tutkinnon suorittaneille.

Koulutukseen voivat hakea sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon tai muun soveltuvan tutkinnon suorittaneet.

Erikoistumiskoulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, jossa on sekä lähi- että verkko-opiskelua. Opinnot suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä työelämän kanssa. Oppimistehtävät liittyvät palliatiivisen hoidon ja henkilökohtaisen asiantuntijuuden kehittämiseen.

Täydennyshaku 20.10.2019 saakka

 • Kohderyhmä: Koulutukseen voivat hakea sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon tai muun soveltuvan tutkinnon suorittaneet.

 

HAKU 20.10.2019
SAAKKA
KOULUTUSKALENTERISSA

 • Valinnasta ilmoittaminen: Koulutukseen valituille ilmoitetaan 30.10.2019 mennessä.
 • Peruutusehdot: Peruuttaminen hakuaikana on maksutonta. Opiskelupaikan vastaanottamisen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Koulutuksen alkamisen jälkeen tehdystä peruutuksesta (=keskeyttäminen) perimme koko koulutuksen hinnan (myös sairastapauksissa). Jo maksettuja eriä ei palauteta.

Erikoistumiskoulutuksen sisällöt

Palliatiivisen hoidon asiakaslähtöinen prosessi, 6 op

Lue lisää

Oirehoito ja kuolevan potilaan hoito, 10 op

Lue lisää

Psykososiaalinen tuki, vuorovaikutus ja tiimityö, 9 op

Lue lisää

Vapaasti valittava kokonaisuus, 5 op

Lue lisää

Lisätietoja koulutuksesta

lehtori Sirpa Gardemeister
sirpa.gardemeister@xamk.fi

 

 

 

Lisätietoja hakemisesta

Täydennyskoulutuksen toimisto
puh. 050 312 5090
taydennyskoulutus@xamk.fi

Jaa sivu