Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu järjestää vuosittain Kampustapahtuman, joka kutsuu toisen asteen opiskelijat tutustumaan Xamkin monipuoliseen koulutustarjontaan ja kampuksiin. Tänä vuonna toisen asteen opiskelijoille suunnattu Kampustapahtuma on virtuaalinen.

Marraskuussa järjestetään myös markkinointi- ja rekrytapahtuma, jossa alueen yritykset esittäytyvät Xamkin omille opiskelijoille.

Tänä vuonna tapahtumien suunnittelussa otetaan huomioon poikkeusolot, katso alta tarkemmat tiedot tapahtumien käytännön järjestelyistä.

MARKKINOINTI- JA REKRYTAPAHTUMA  |    VIRTUAALINEN KAMPUSTAPAHTUMA

MARKKINOINTI- JA REKRYTAPAHTUMA

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk järjestää yrityksille markkinointi- ja rekrytapahtuman, joka kokoaa yritykset, opiskelijat, henkilökunnan ja Xamkista valmistuneet alumnit yhteen.

Poikkeusolot huomioiden toteutamme tapahtumamme hybriditapahtumana. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksillä on mahdollisuus osallistua tapahtumaan joko tulemalla kampukselle tai osallistumalla täysin virtuaalisesti.

Markkinointi- ja rekrytapahtumassa yrityksellä on mahdollisuus osallistua tapahtumaan etäyhteydellä tai paikan päällä. Etäyhteydellä osallistuminen järjestetään Teams-alustan välityksellä. Livetapahtumassa huomioidaan poikkeusolojen mukaisen turvallisuuden toteutuminen.

Tapahtuma on loistava mahdollisuus tulla tunnetuksi opiskelijoiden keskuudessa ja luoda kontakteja tulevaisuuden työntekijöihin sekä toisiin alueen yrityksiin. Kotkassa koulutetaan sosiaali- ja terveysalan, matkailualan, tekniikan ja liikenteen osaajia. Kouvolassa liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan, muotoilun ja logistiikan osaajia. Mikkelissä koulutetaan sosiaali- ja terveysalan, liiketalouden, matkailu- ravitsemus ja nuorisoalan ja tekniikan osaajia. Savonlinnassa sosiaali- ja terveysalan, liikunnan, kuntoutuksen ja tekniikan osaajia.

Tavoitteena on yhdistää yritysten tarpeet ja tulevaisuuden osaajat. Jos toimit B2B-sektorilla, myös potentiaalisia asiakkaitasi saattaa olla muiden messuesittelijöiden joukossa!

Rekry- ja verkostoitumistapahtumat ovat:

Kotkassa 3.11.2020 klo.9.00-14.30

Kouvola 5.11.2020 klo 9.00-14.30

Mikkelissä 10.11.2020 klo 9.00-14.30

Savonlinnassa 17.11.2020 klo 9.00-15.00

 

LISÄTIETOJA

Merja Väisänen
merja.vaisanen@xamk.fi
050 512 1814

Heta Vilén
heta.vilen@xamk.fi
044 702 8973

Markkinointi- ja rekrytapahtuman osallistumispaketit sisältävää seuraavat palvelut:

  • Pieni pöytä ja kaksi tuolia
  • Langaton WLAN-yhteys
  • Yrityksen nimi ja logo tapahtuman markkinointimateriaalissa
  • Yritysesittely Xamkin Facebook-tapahtumasivulla ja tapahtumissa
  • Mahdollisuus rekrytointi-ilmoituksiin Xamk Duuni /  Tiitus
  • Virvokkeita ja pientä purtavaa tapahtuman aikana näytteilleasettajille
  • Mahdollisuus paikan päällä annettavaan videohaastatteluun, joka livestriimataan ja taltioidaan tallenteeksi

Kaikille osallistujille tarjoamme näkyvyyttä ennen tapahtumaa, tapahtuma-aikana ja tapahtuman jälkeen tapahtuman Facebookissa ja Xamkin kampusten infonäyttöjen kautta.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ja kaikkien turvallisuus huomioiden emme pysty takaamaan kaikkien opiskelijoidemme osallistumista tapahtumaan. Tallenteet tuovat kuitenkin näkyvyyttä laajasti ja pidempikestoisesti. Muutokset huomioiden tarjoamme teille -50% alennuksen tapahtuman osallistumismaksusta. Osallistuminen:

  • yhdelle kampukselle 200 € + alv 24 % / alennettu hinta 100 € + alv 24 %
  • kahdelle kampukselle 300 € + alv 24 % / alennettu hinta 150 € + alv 24 %
  • kolmelle tai neljälle kampukselle 400 € + alv 24% / alennettu hinta 200 € + alv 24 %

Yritys tutuksi jo ennen tapahtumaa

Opiskelijat seuraavat tapahtumaa ja siihen osallistuvia yrityksiä etukäteen Facebook-tapahtumien kautta. Kaikilla tapahtumaan osallistuvilla yrityksillä on mahdollisuus julkaista yksi yritysesittely niiden kampuksien Facebook-tapahtumassa, joihin yritys osallistuu. Materiaali tulee toimittaa Merja Väisäselle 7.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen merja.vaisanen@xamk.fi.

Opiskelijat ovat kiinnostuneita erityisesti yrityksenne toiminnasta, minkälaista osaamista yrityksessänne tarvitaan ja tarjoaako yrityksenne mahdollisuuksia esimerkiksi projektityöhön, harjoitteluun tai opinnäytetyön tekemiseen. Mikäli yrityksenne tarjoaa em. mahdollisuuksia myös kansainvälisille opiskelijoille, on esittelyteksti hyvä julkaista englanniksi.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaikaa on 7.10.2020 asti. Osallistumismaksut laskutetaan kolme viikkoa ennen tapahtumaa. Osallistumismaksu on sitova eräpäivän jälkeen.

Virtuaalinen Kampustapahtuma 2. asteen opiskelijoille 4.11. klo 13

Koronatilanteen johdosta Kampustapahtumien järjestäminen entiseen tapaan 2. asteen oppilaille joudutaan valitettavasti perumaan. Emme pysty tässä tilanteessa ottamaan turvallisesti satoja vieraita kampuksillemme.

Perinteisten Kampustapahtumien sijasta järjestämme Virtuaalisen Kampustapahtuman 4.11. klo 13 alkaen.

Virtuaalinen kampustapahtuma johdattelee noin tunnin mittaisen livestriimin aikana tutustumaan ammattikorkeakouluopintoihin Xamkissa, esittelee monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme ja antaa puheenvuoron muun muassa opiskelijoille, henkilökunnalle ja alumneille, työelämäterveisiä unohtamatta.

Tapahtuma tai sen tallenne onkin erinomainen esimerkiksi opotunnilla katsottavaksi.

Virtuaalitapahtuman linkki: https://youtu.be/hl9_IfI7oRs

Tapahtumasta tallenteen linkki: Julkaistaan tapahtuman jälkeen.

Opoille tiedoksi, tarjoamme tapahtuman ja sen tallenteen ohella myös useita muita tapoja tutustua Xamkiin ja koulutuksiimme. Näistä löytyy tietoa www.xamk.fi/opoille. Tapahtuman tai sen tallenteen tueksi, tarjoamme halutessanne myös tämän pohjalta oppimistehtävän opiskelijoille.

Lisätietoja Virtuaalisesta Kampustapahtumasta:
Tapahtumakoordinaattori Viveka Tiitola, viveka.tiitola@xamk.fi, 050 596 4956

Tapahtumat jatkuvat somessa

Jos jokin asia jäi kampustapahtumien jälkeen vielä mietityttämään, ota seurantaan Xamkin Snapchat ja Instagramin Oma tarina.

Opiskelijamme kertovat niissä viikon kerrallaan omasta opiskelustaan, vaihdosta tai harjoittelusta ulkomailla ja paljon muustakin.

He vastaavat myös kysymyksiisi!

Jaa sivu