Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa Xamk Sports järjestää liikuntatoimintaa Xamkin opiskelijoille ja henkilöstölle. Liikuntatarjonta sisältää ohjattuja tunteja sekä vapaita harjoitusvuoroja eri lajien harrastajille.

Kotkan kampukselle oleva liikuntasali on opiskelijoiden käytössä päivittäin. Voit osallistua yhteisille viikkovuoroille, varata oman ryhmäsi vuoron liikuntasalista erikseen tai vaikka käydä tauoillasi heittelemässä korista. Liikuntasalissa käytössäsi on siis palloja ja mailoja, joten omia välineitä et tarvitse.

 

Kampuksen kuntosali sijaitsee K-kerroksessa (BK0032) ja se on myös käytössäsi joka päivä klo 7-22. Kuntosaliin tarvitaan avainkortti, jonka saat infosta.

Kampukselta löytyy:

 

  • Liikuntasali, jossa käytettävissä eri pelivälineitä
  • Kuntosali
  • Pöytälätkä- ja pöytäfutispelit
  • Pingispöytiä liikuntasalissa

 

 

Liikuntakalenterista näet Kotkan kampuksen ohjatut liikuntaryhmät ja tapahtumat. Klikkaamalla kalenterimerkintää näet tapahtumasta lisätietoja kuten osoitteen ja kellonajat. Voit myös linkittää kalenterin omaan Google-kalenteriisi.

Liikuntaryhmiin osallistuaksesi sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kotka Campus kuntosali 360°

 

Vakuutukset

Xamkin opiskelijat ja henkilökunta ovat vakuutettuja ohjatuilla liikunta- ja harrastusvuoroilla. Xamkin tiloissa ja välineillä harrastaminen ilman ohjausta tapahtuu jokaisen omalla vastuulla.

Yhteystiedot

Lisätietoja Xamkin liikuntapalveluista Kotkassa
Marja-Sisko Luode
liikunnan lehtori
etunimi.sukunimi@xamk.fi