Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa haluamme tarjota opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaa. Xamkissa liikunta- ja harrastetutorit ovat tärkeässä osassa vapaa-ajan toiminnan toteuttamissa, sillä he vastaavat useista eri liikunta- ja harrasteryhmistä.

 

Mikkelin kampuksella opiskelijoiden on mahdollista harrastaa esimerkiksi liikuntaa ja musiikkia sekä ohjatusti että omatoimisesti. Mikkelin kampuksen liikunta- ja harrastepalvelut ovat vain opiskelijoidemme sekä Mikkelin yliopistokeskuksen Aalto yliopiston opiskelijoiden käytettävissä. Tila- ja välinevarauksista voit kysyä lisää kampuksemme henkilökunnalta.

Mikkelin kampuksella sijaitsevat

 • 2 erikokoista liikuntasalia
 • kuntosali
 • ulkopelikenttä
 • pingispöytä
 • 5-väyläinen frisbeegolfrata
 • keilahalli
 • bänditila
 • opiskelijoiden hengailupaikka Puska

Liikuntakalenteri

Liikuntakalenterista näet Mikkelin kampuksen ohjatut liikuntaryhmät ja tapahtumat. Klikkaamalla kalenterimerkintää näet tapahtumasta lisätietoja kuten osoitteen ja kellonajat. Voit myös linkittää kalenterin omaan Google-kalenteriisi.

Tuntimuutoksista kuten peruutuksista näet ajantasaisimman tiedon seuraamalla Facebook-sivua Xamk Sports Mikkeli.

Liikuntaryhmiin osallistuaksesi sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tulemalla paikalle ajoissa, varmistat paikkasi tunnilla. Ensimmäinen osallistumiskerta on maksuton. Jatkossa tarvitset maksullisen liikuntatarran.

Liikuntatarra

Hinta (2018-2019):
35 € / lukuvuosi
20 € / lukukausi (syys- tai kevätlukukausi)

Liikuntatarraan kuuluvat:

 • osallistumisoikeus Mikkelissä järjestettäville ryhmäliikuntatunneille ja palloiluvuoroille
 • kampuksen kuntosalin käyttö
 • mahdolliset muut lukuvuoden aikana vahvistuvat edut

 

 

 

Ohjeet tarran hankkimiseen on julkaistu Xamkin opiskelijoiden intranetissä (vaatii kirjautumisen opiskelijatunnuksilla).

Liikunta-ja harrastuspaikat

LIIKUNTA- JA HARRASTUSPAIKAT

Liikunta- ja harrastuspaikkojen tarkemmat tiedot näet klikkaamalla oheisessa kartassa näkyviä punaisia täpliä. Näissä paikoissa voit käyttää omia liikunta- ja harrastusvälineitäsi tai lainata niitä kampukselta.

E-rakennuksen sisäänkäynnin eteisessä sijaitsee Balloboxi, jonka pelivälineitä voi lainata ja käyttää kampuksen alueella. Boxista löytyy mm. välineet frisbee-golfiin, korikseen ja pöytätennikseen. Palautathan lainaamasi välineet laatikkoon ja ilmoita rikkoutuneista tai hävinneistä välineistä kampuksen henkilökunnalle.

KUNTOSALI

Mikkelin kampuksen kuntosali sijaitsee U-rakennuksen toisessa kerroksessa. Kuntosali on tarkoitettu Xamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle.
Kuntosali on avoinna opiskelijoille digitaalisella avaimella ma-su klo 6.30-21.00. Huom. Kuntosalilla on vain henkilökunnalle varattu vuoro torstaisin klo 16-18.

 

 

Liikuntapaikat 360.xamk.fi

Kuntosali

Liikuntasali

Vakuutukset

Opiskelijat ja henkilökunta ovat vakuutettuja ohjatuilla liikunta- ja harrastusvuoroilla. Xamkin tiloissa ja välineillä harrastaminen ilman ohjausta tapahtuu jokaisen omalla vastuulla.

Jaa sivu