Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa haluamme tarjota opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaa. Xamkissa liikunta- ja harrastetutorit ovat tärkeässä osassa vapaa-ajan toiminnan toteuttamissa, sillä he vastaavat useista eri liikunta- ja harrasteryhmistä.

 

Mikkelin kampuksella opiskelijoiden on mahdollista harrastaa esimerkiksi liikuntaa ja musiikkia sekä ohjatusti että omatoimisesti. Mikkelin kampuksen liikunta- ja harrastepalvelut ovat vain opiskelijoidemme sekä Mikkelin yliopistokeskuksen Aalto yliopiston opiskelijoiden käytettävissä. Tila- ja välinevarauksista voit kysyä lisää kampuksemme henkilökunnalta.

Mikkelin kampuksella sijaitsevat

  • 2 erikokoista liikuntasalia
  • kuntosali
  • ulkopelikenttä (varaukset)
  • pingispöytä
  • 5-väyläinen frisbeegolfrata
  • bänditila
  • opiskelijoiden hengailupaikka Puska

Liikuntakalenterista näet Mikkelin kampuksen ohjatut liikuntaryhmät ja tapahtumat. Klikkaamalla kalenterimerkintää näet tapahtumasta lisätietoja kuten osoitteen ja kellonajat. Voit myös linkittää kalenterin omaan Google-kalenteriisi.

Liikuntaryhmiin osallistuaksesi sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tulemalla paikalle ajoissa, varmistat paikkasi tunnilla.

Liikuntatarra

Opiskelijat tarvitsevat normaalisti maksullisen liikuntatarran kuntosalin käyttöön sekä ryhmäliikuntatunneille ja palloiluvuoroille osallistumiseen.
Keväällä 2023 Mikkelin kampuksen liikuntapalvelut ovat opiskelijoille maksuttomia, sillä haluamme tukea opiskelijoiden hyvinvointia pandemian jälkeen ja uudistamme palveluitamme.

 

Opiskelijat tarvitsevat digitaalisen avaimen kuntosalille pääsemiseksi. Lisätietoja Lux-intranetistä (vaatii kirjautumisen xamkin tunnuksilla).

Liikunta-ja harrastuspaikat

LIIKUNTA- JA HARRASTUSPAIKAT

Liikunta- ja harrastuspaikkojen tarkemmat tiedot näet klikkaamalla oheisessa kartassa näkyviä punaisia täpliä. Näissä paikoissa voit käyttää omia liikunta- ja harrastusvälineitäsi tai lainata niitä kampukselta.

E-rakennuksen sisäänkäynnin eteisessä sijaitsee Balloboxi, jonka pelivälineitä voi lainata ja käyttää kampuksen alueella. Boxista löytyy mm. välineet frisbee-golfiin, korikseen ja pöytätennikseen. Palautathan lainaamasi välineet laatikkoon ja ilmoita rikkoutuneista tai hävinneistä välineistä kampuksen henkilökunnalle.

KUNTOSALI

Mikkelin kampuksen kuntosali sijaitsee U-rakennuksen toisessa kerroksessa. Kuntosali on tarkoitettu Xamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle.
Kuntosali on avoinna 6.30-18.00. Huom. Kuntosalilla on henkilökunnalle varattu vuoro torstaisin klo 16-18.

 

 

Vakuutukset

Xamkin opiskelijat ja henkilökunta ovat vakuutettuja ohjatuilla liikunta- ja harrastusvuoroilla. Xamkin tiloissa ja välineillä harrastaminen ilman ohjausta tapahtuu jokaisen omalla vastuulla.

Yhteystiedot

Lisätietoja Xamkin liikuntapalveluista Mikkelissä
Essi Kähkönen
liikuntasuunnittelija
etunimi.sukunimi@xamk.fi
p. 040 537 4085