Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa haluamme tarjota opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaa. Xamkissa liikunta- ja harrastetutorit ovat tärkeässä osassa vapaa-ajan toiminnan toteuttamissa, sillä he vastaavat useista eri liikunta- ja harrasteryhmistä.

 

Mikkelin kampuksella opiskelijoiden on mahdollista harrastaa esimerkiksi liikuntaa ja musiikkia sekä ohjatusti että omatoimisesti. Mikkelin kampuksen liikunta- ja harrastepalvelut ovat vain opiskelijoidemme sekä Mikkelin yliopistokeskuksen Aalto yliopiston opiskelijoiden käytettävissä. Tila- ja välinevarauksista voit kysyä lisää kampuksemme henkilökunnalta.

Mikkelin kampuksella sijaitsevat

  • 2 erikokoista liikuntasalia
  • kuntosali
  • ulkopelikenttä
  • pingispöytä
  • 5-väyläinen frisbeegolfrata
  • keilahalli
  • bänditila
  • opiskelijoiden hengailupaikka Puska

Liikuntakalenteri

Liikuntakalenterista näet Mikkelin kampuksen ohjatut liikuntaryhmät ja tapahtumat. Klikkaamalla kalenterimerkintää näet tapahtumasta lisätietoja kuten osoitteen ja kellonajat. Voit myös linkittää kalenterin omaan Google-kalenteriisi.

Tuntimuutoksista kuten peruutuksista näet ajantasaisimman tiedon seuraamalla Facebook-sivua Xamk Sports Mikkeli.

Liikuntaryhmiin osallistuaksesi sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tulemalla paikalle ajoissa, varmistat paikkasi tunnilla. Ensimmäinen osallistumiskerta on maksuton. Jatkossa tarvitset maksullisen liikuntatarran.

Liikuntatarra

Hinta (2020):
25 € / kevätlukukausi (1.1.-30.5.2020, sisältää myös kesäkauden ryhmät ja kuntosalin käytön)

Liikuntatarraan kuuluvat:

  • Xamkin ryhmäliikuntatunnit ja palloiluvuorot
  • Kampuksen kuntosalin käyttö (U-rakennus)

 

 

 

Ohjeet tarran hankkimiseen on julkaistu Xamkin opiskelijoiden intranetissä (vaatii kirjautumisen opiskelijatunnuksilla).

Liikunta-ja harrastuspaikat

LIIKUNTA- JA HARRASTUSPAIKAT

Liikunta- ja harrastuspaikkojen tarkemmat tiedot näet klikkaamalla oheisessa kartassa näkyviä punaisia täpliä. Näissä paikoissa voit käyttää omia liikunta- ja harrastusvälineitäsi tai lainata niitä kampukselta.

E-rakennuksen sisäänkäynnin eteisessä sijaitsee Balloboxi, jonka pelivälineitä voi lainata ja käyttää kampuksen alueella. Boxista löytyy mm. välineet frisbee-golfiin, korikseen ja pöytätennikseen. Palautathan lainaamasi välineet laatikkoon ja ilmoita rikkoutuneista tai hävinneistä välineistä kampuksen henkilökunnalle.

KUNTOSALI

Mikkelin kampuksen kuntosali sijaitsee U-rakennuksen toisessa kerroksessa. Kuntosali on tarkoitettu Xamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle.
Kuntosali on avoinna opiskelijoille digitaalisella avaimella ma-su klo 6.30-21.00. Huom. Kuntosalilla on vain henkilökunnalle varattu vuoro torstaisin klo 16-18.

 

 

Liikuntapaikat 360.xamk.fi

Kuntosali

Liikuntasali

Vakuutukset

Xamkin opiskelijat ja henkilökunta ovat vakuutettuja ohjatuilla liikunta- ja harrastusvuoroilla. Xamkin tiloissa ja välineillä harrastaminen ilman ohjausta tapahtuu jokaisen omalla vastuulla.

Yhteystiedot

Lisätietoja Xamkin liikuntapalveluista Mikkelissä
Essi Kähkönen
liikuntasuunnittelija
etunimi.sukunimi@xamk.fi
p. 040 537 4085