Opiskelun lisäksi ja vastapainoksi Xamkissa on tarjolla tapahtumia ja liikuntamahdollisuuksia. Toiminnan tavoitteena on lisätä opiskelijoiden hyvinvointia ja me-henkeä. Liikuntatoiminnan kautta on myös mahdollisuus tutustua toisiin opiskelijoihin eri aloilta.

Xamkissa toimii harrastetutoreita, jotka ohjaavat, opastavat, innostavat ja luovat yhteisöllistä ilmapiiriä. Harrastetutorit ovat tärkeässä roolissa vapaa-ajan toiminnan toteuttamissa, sillä he vastaavat useista eri liikuntaryhmistä.

Kampukselta löytyy:

  • Liikuntasali
  • Kuntosali
  • Pöytälätkä- ja pöytäfutispelit
  • Pingispöytä


Kuntosali sijaitsee A-sisäänkäynnin läheisyydessä 1.kerroksessa (Info-pisteen vieressä). Kuntosali on tarkoitettu Xamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle. Kuntosalin käyttö on opiskelijoille maksutonta. Kuntosali on opiskelijoiden käytettävissä ma-su klo 7.00-20.00. Opiskelijat tarvitsevat kuntosalille kulkulätkän.
Huom! Kuntosalilla henkilökuntavuorot maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.00-17.00 (Kuntosali ei ole opiskelijoiden käytössä).

Xamk Sports järjestää liikuntatoimintaa Xamkin opiskelijoille ja henkilöstölle. Opiskelijat tarvitsevat liikuntatarran osallistuakseen liikuntavuoroille.

Liikuntakalenterista näet Savonlinnan kampuksen ohjatut liikuntaryhmät ja tapahtumat. Klikkaamalla kalenterimerkintää näet tapahtumasta lisätietoja kuten osoitteen ja kellonajat. Voit myös linkittää kalenterin omaan Google-kalenteriisi.

Liikuntaryhmiin osallistuaksesi sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tulemalla paikalle ajoissa varmistat paikkasi tunnilla. Keväällä 2023 osallistuminen on maksutonta, sillä haluamme tukea opiskelijoiden hyvinvointia pandemian jälkeen.

Liikuntatarra

Opiskelijat tarvitsevat normaalisti maksullisen liikuntatarran ryhmäliikuntatunneille ja palloiluvuoroille osallistumiseen.
Keväällä 2023 Savonlinnan kampuksen liikuntapalvelut ovat opiskelijoille maksuttomia, sillä haluamme tukea opiskelijoiden hyvinvointia pandemian jälkeen.

Xamkin opiskelijat saavat myös tuntuvat alennukset Kuntogymin kuntosali- ja ryhmäliikuntajäsenyyksistä. Opiskelija tekee itse sopimuksen Kuntogymin kanssa.

 

Lue lisää liikuntapalveluista Savonlinnan kampuksella Xamkin intranetistä (vaatii kirjautumisen opiskelijatunnuksilla).

Savonlinna Campus kuntosali 360°

 

Vakuutukset

Xamkin opiskelijat ja henkilökunta ovat vakuutettuja ohjatuilla liikunta- ja harrastusvuoroilla. Xamkin tiloissa ja välineillä harrastaminen ilman ohjausta tapahtuu jokaisen omalla vastuulla.

Yhteystiedot

Lisätietoja Xamkin liikuntapalveluista Savonlinnassa
Essi Kähkönen
liikuntasuunnittelija
etunimi.sukunimi@xamk.fi
p. 040 537 4085