Opiskelun lisäksi ja vastapainoksi Xamk Sports järjestää liikuntatoimintaa Xamkin opiskelijoille. Toiminnan tavoitteena on lisätä opiskelijoiden hyvinvointia ja me-henkeä. Liikuntatoiminnan kautta on myös mahdollisuus tutustua toisiin opiskelijoihin eri aloilta.
Xamkissa toimii myös harrastetutoreita, jotka ohjaavat, opastavat, innostavat ja luovat yhteisöllistä ilmapiiriä. Harrastetutorit ovat tärkeässä roolissa vapaa-ajan toiminnan toteuttamissa, sillä he vastaavat useista eri liikuntaryhmistä.

Kampukselta löytyy:

  • Liikuntasali
  • Kuntosali
  • Pöytälätkä- ja pöytäfutispelit
  • Pingispöytä


Kuntosali sijaitsee A-sisäänkäynnin läheisyydessä 1.kerroksessa (Info-pisteen vieressä). Kuntosali on tarkoitettu Xamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle. Kuntosalin käyttö on opiskelijoille maksutonta. Kuntosali on opiskelijoiden käytettävissä ma-su klo 7.00-20.00. Opiskelijat tarvitsevat kuntosalille kulkulätkän.
Huom! Kuntosalilla henkilökuntavuorot maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.00-17.00 (Kuntosali ei ole opiskelijoiden käytössä).

 

Liikuntakalenterista näet Savonlinnan kampuksen liikuntavuorot. Klikkaamalla kalenterimerkintää näet tapahtumasta lisätietoja kuten osoitteen ja kellonajat.

Crossfit-tunnille tulee ilmoittautua (lisäohjeet liikuntakalenterissa), muille liikuntavuoroille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tulemalla paikalle ajoissa varmistat paikkasi tunnilla. Voit käydä kokeilemassa kaksi kertaa maksutta, jonka jälkeen vuoroille voi osallistua hankkimalla liikuntatarran. Huom! Sulkapallovuorot ovat avoimia vuoroja, joille ei tarvitse tarraa!

Liikuntatarra

Opiskelijat tarvitsevat maksullisen liikuntatarran ryhmäliikuntatunneille ja palloiluvuoroille osallistumiseen.

Hinnat lukuvuodelle 2023-2024 vahvistuvat pian! Voit ostaa tarran joko syyslukukaudelle tai koko lukuvuodelle.
– lukuvuosi (1.9.-30.4.2023)
– syyslukukausi (1.9.-31.12.2023)

Xamkin opiskelijat saavat myös tuntuvat alennukset Kuntogymin kuntosali- ja ryhmäliikuntajäsenyyksistä. Opiskelija tekee itse sopimuksen Kuntogymin kanssa.

 

Lue lisää liikuntapalveluista Savonlinnan kampuksella Xamkin Lux-intranetistä (vaatii kirjautumisen opiskelijatunnuksilla).
Myös liikuntatarra hankitaan Luxissa.

Seuraa instagramissa @xamksports

Savonlinna Campus kuntosali 360°

 

Vakuutukset

Xamkin opiskelijat ja henkilökunta ovat vakuutettuja ohjatuilla liikunta- ja harrastusvuoroilla. Xamkin tiloissa ja välineillä harrastaminen ilman ohjausta tapahtuu jokaisen omalla vastuulla.

Yhteystiedot

Lisätietoja Xamkin liikuntapalveluista Savonlinnassa
Essi Kähkönen
liikuntasuunnittelija
etunimi.sukunimi@xamk.fi
p. 040 537 4085