Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon laajuus on 210 opintopistettä ja opintojen kesto 3,5 vuotta.

 

Tutkintonimike on sosionomi (AMK)

Tervetuloa sosionomiopiskelijaksi Mikkelin kampukselle

 

Opinnot alkavat tiistaina 2.1.2018 klo 10 X-rakennuksen 2. kerroksessa, luokassa X220, Patteristonkatu 3, Mikkeli.

 

Ensimmäisinä opiskelupäivinä 2-3.1.2018 orientoidutaan ammattikorkeakouluopintoihin. Maanantaina 15.1.2018 alkaa varsinainen opetus työjärjestysten mukaisesti.

Ryhmäsi tunnus on SOMI18KM. Kevään aikataulun löydät tunnuksellasi lukkarikoneesta.

 

Ota mukaasi alkuperäiset tutkintotodistukset, ne tarkistetaan opintojen alussa. Opiskelijavalinta on ehdollinen, kunnes alkuperäiset todistukset on tarkistettu.

Jos olet suorittanut yo-tutkinnon, sinun ei tarvitse esittää alkuperäistä todistusta. Mikäli sinulla ei ole ylioppilastutkintoa tai ylioppilastutkinnossa C-tasoista arvosanaa, sinun tulee osallistua opintojen alussa järjestettäviin englannin ja ruotsin tasokokeisiin.

 

Hae ennen opintojen alkua käyttöösi verkkotunnuksesi. Lue lisää uusien opiskelijoiden infosivuilta.

Tutustu myös ohjeeseen opiskelijoiden omista päätelaitteista BYOD (Bring your own device)

 

LUE MYÖS TUUTOREIDEN TERVEHDYS tervetuloa sosionomit

 

Aiemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen

Jos sinulla on aiempia sosiaalialan tai amk- opintoja tai sosiaali- ja terveysalan tutkinto, sinun on mahdollista saada osa opinnoista hyväksiluettua sosionomin tutkintoon. Jos haet aiemmin hankitun osaamisen tunnistamista ja tunnustamista, toimita todistusten kopiot (ei skannattuina) ennakkoon 11.12.2017 mennessä osoitteeseen Lea Saari-Kääriäinen, Patteristonkatu 3, 50101 Mikkeli.

Työjärjestyksen ohjelman lisäksi varaamme 3-5.1.2018 päiville HOPS aikoja (n. 45 min/ opiskelija). Ne ovat erityisen tärkeitä teille, jotka haette aiemman osaamisen hyväksilukua.  Tarkoituksena on, että löytäisitte itsellenne sopivia opintoja jo 15.1.2018 alkavista opinnoista. Eli huomioikaa edellä mainitut päivät kalentereissanne. Tavatessamme ti 2.1.2018 keräämme listan teille sopivimmista tapaamisajankodista, jonka pohjalta laadimme kyseiset HOPS aikataulut.

 

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi ja muistutamme, että nämä infopäivät ovat erittäin tärkeitä opintojen alkuun saattamisen näkökulmasta ja siksi toivommekin tapaavan teidät kaikki 2.1.2018!

Toivottavat: Opiskelijavastaavanne Lea Saari-Kääriäinen ja Karoliina Rötkö

Lisätietoja lehtori Lea Saari-Kääriäinen, lea.saari-kaariainen@xamk.fi

Kysy lisää

Mikkelin kampuksen opintotoimisto

opintotoimisto@xamk.fi

puh 040 772 3353