Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon laajuus on 240 opintopistettä ja opintojen kesto 4 vuotta.

Tutkintonimike on terveydenhoitaja (AMK)

Opinnot alkavat tiistaina 2.1.2018 klo 10.30 Mikkelin kampukselle, D-rakennuksen 1. kerroksessa, Kampussalissa D117.

 

Ryhmäsi tunnus on THMI18KP. Ensimmäisellä opiskeluviikolla orientoidutaan ammattikorkeakouluopintoihin, viikon aikataulun ja kevään työjärjestykset löydät tunnuksellasi lukkarikoneesta.

 

Ota mukaasi alkuperäiset tutkintotodistukset, ne tarkistetaan opintojen alussa. Opiskelijavalinta on ehdollinen, kunnes alkuperäiset todistukset on tarkistettu.

Jos olet suorittanut yo-tutkinnon, sinun ei tarvitse esittää alkuperäistä todistusta. Mikäli sinulla ei ole ylioppilastutkintoa tai ylioppilastutkinnossa C-tasoista arvosanaa, sinun tulee osallistua opintojen alussa järjestettäviin englannin ja ruotsin tasokokeisiin.

 

Hae ennen opintojen alkua käyttöösi verkkotunnuksesi. Lue lisää uusien opiskelijoiden infosivuilta.

Tutustu myös ohjeeseen opiskelijoiden omista päätelaitteista BYOD (Bring your own device)

 

LUE MYÖS TUUTOREIDEN TERVEHDYS Tervetuloa – kirje_terveydenhoitajaryhmä

 

Huom!

TERVEYSTAPAAMINEN

Opiskelijoilla on ennen käytännön harjoittelujen alkamista terveystapaaminen opiskeluterveydenhuollossa terveydenhoitajan kanssa. Sitä ennen opiskelijan tulee itse selvittää aiemmat rokotustietonsa (esim. rokotuskortista tai aiemmasta opiskelupaikasta) ja palauttaa täytetty rokotustodistus opiskeluterveydenhuoltoon. Jos et saa tulostettua rokotustodistusta, ota yhteyttä Xamkin hakijapalveluihin, hakijapalvelut@xamk.fi ja pyydä lähettämään se postitse. rokotustodistus

ROKOTUKSET

Tartuntatautilain (1227/2016) § 48 mukaan kaikilla sosiaali- ja terveysalan opiskelijoilta vaaditaan rokotussuoja tarttuvia tauteja vastaan. Tämä edellyttää myös kausi-influenssarokotusten ottamista vuosittain.

Mikäli opiskelijalla ei ole esittää todistusta omasta suojastaan tai hän kieltäytyy ottamasta rokotuksia, se estää opintoihin mahdollisesti kuuluvan ohjatun harjoittelun suorittamisen useimmissa sosiaali- ja terveysalan yksiköissä. Tämä voi tarkoittaa sitä, että opiskelija ei voi suorittaa kaikkia koulutukseen kuuluvia pakollisia opintoja.

AIEMPIEN OPINTOJEN HYÖDYNTÄMINEN

Jos sinulla on lähihoitajatutkinto tai hoitotyön amk-opintoja ja haluat nopeuttaa opintojasi, tule keskiviikkona 13.12.2017 klo 15 suunnittelemaan opintojasi ja tapaamaan opettajia. Kokoonnumme Xamk Mikkelin kampuksen D-rakennuksen luokassa D335. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua tapaamiseen Skypellä tai AC:llä. Mikäli osallistut etäyhteydellä, ilmoitatko asiasta etukäteen.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja lehtori Elina Jouppila-Kupiainen, elina.jouppila-kupiainen@)xamk.fi tai lehtori Riitta Riikonen, riitta.riikonen@xamk.fi kanssa.

Kysy lisää

Mikkelin kampuksen opintotoimisto

opintotoimisto@xamk.fi

puh. 050 312 5033