Tervetuloa opiskelemaan Kouvolan kampukselle!

Näiltä sivuilta löydät koulutuskohtaiset tiedot monimuoto-opintojen aloituspaikasta ja -ajasta sekä muuta tärkeää tietoa opintojen aloittamiseen.

Kysyttävää opintojen aloituksesta?

Koulutusten yhteyshenkilöt (ks. koulutuksen tiedot alla) vastaavat opintojen sisältöön liittyviin kysymyksiin ja opintotoimisto auttaa yleisissä opiskeluun liittyvissä asioissa. Lähetä viesti opintotoimistoon Xinfo-palvelussa tai katso tarkemmat yhteystiedot täältä .

Hakijapalvelut neuvoo opiskelupaikan vastaanottamiseen ja todistuskopioiden lähettämiseen liittyvissä asioissa: hakijapalvelut@xamk.fi

 

Yhteisöpedagogi (AMK)

Opintojen aloitus

 

Tervetuloa Kouvolaan opiskelemaan!

Opinnot alkavat keskiviikkona 8.1.2020 klo 9.00 tilassa 006 (Paja-rakennuksen alakerta) Kouvolan kampuksella, Paraatikenttä 7.

Ryhmäsi tunnus on YPKV20KM. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Hankitun osaamisen tunnistamista ja tunnustamista (hyväksilukua) varten pyydämme toimittamaan 9.12. mennessä kopiot ammattialan työtodistuksista ja ammatillisista opintotodistuksista ja korkeakoulutodistuksista. Kopiot voit lähettää skannattuna tai valokuvana e-lomakkeella. (Nämä todistuskopiot tulevat opettajien käyttöön, sillä he eivät näe hakulomakkeelle tallentamiasi, hakuprosessiin liittyviä todistuksiasi.)

Opintojen alkaessa, ota mukaasi alkuperäinen tutkintotodistuksesi, joka antoi sinulle hakukelpoisuuden tähän koulutukseen. Opiskelijavalinta on ehdollinen, kunnes todistus on tarkistettu.

Huomaathan, että sinun ei tarvitse esittää alkuperäistä todistusta, jos hakukelpoisuuden antanut tutkintosi on korkeakoulututkinto. Korkeakoulututkintojen tiedot on tarkistettu valtakunnallisesta tietokannasta.

 

 

 

Opintotoimiston yhteyshenkilö

Suunnittelija Sanna Autio

http://xinfo.xamk.fi

puh. 050 312 5035

 

Koulutuksen yhteyshenkilö

Koulutusvastaava Maija-Sisko Kauppila

maija-sisko.kauppila@xamk.fi

puh. 040 519 5429

 

 

 

Tradenomi (AMK), Liiketalous

Opintojen aloitus

 

Tervetuloa Kouvolaan opiskelemaan!

Opinnot alkavat tiistaina 7.1.2020 klo 9.00 Kouvolan kampuksella Kaarisalissa (357), Paraatikenttä 7.

Ryhmäsi tunnus on LTKV20KM. Aloitusviikon ohjelma on tässä ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Tarvitset jo heti aloituspäivänä (7.1.2020) ammattikorkeakoulumme verkkotunnusta (kts. uuden opiskelijan yleisiä ohjeita) sekä omaa tietokonetta.

Jos sinulla on aiempia korkeakouluopintoja tai olet vanhamuotoinen opistoasteinen merkonomi, niin ole yhteydessä Aarni Ahtolaan 15.12. mennessä. Ole samoin yhteydessä Aarni Ahtolaan 15.12. mennessä, jos sinulla on halua suorittaa verkko-opintoja tavanomaista enemmän.

Ota mukaasi alkuperäiset tutkintotodistukset, opiskelijavalinta on ehdollinen kunnes ne on tarkistettu. Jos olet suorittanut ylioppilastutkinnon tai ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon vuonna 2018 tai sen jälkeen, sinun ei tarvitse esittää mitään alkuperäisiä todistuksia.

 

Opintotoimiston yhteyshenkilö

Opiskelijapalveluneuvoja Paula Saarinen

http://xinfo.xamk.fi, puh. 044 702 8561

 

Koulutuksen yhteyshenkilö

Koulutusvastaava Aarni Ahtola

aarni.ahtola@xamk.fi, puh. 044 702 8218

 

Tutoreiden tervehdys

Game Design

Game Design –koulutuksen ohjeet löytyvät englanninkielisiltä sivuilta.

Kouvolan kampuksen kartta

 

Lataa kampuksen kartta

Kouvola_kampus

 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Kouvolan kampus
Paraatikenttä 7, 45100 Kouvola

Kouvolan kaupunki

Kouvolan asunnot Oy

Visit Kouvola

Siirry uuden opiskelijan pääsivulle

Siirry tästä
Jaa sivu