Vapaa-aikaa voit kampuspaikkakunnillamme viettää monin eri tavoin. Opiskelukaupungit tarjoavat monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ja kulttuurielämyksiä.

Myös ammattikorkeakoulu ja opiskelijakunta tarjoavat opiskelijoille monipuolisia harrastusmahdollisuuksia muun muassa liikunnan, musiikin ja taiteen parissa. Toiminnan tavoitteena on lisätä opiskelijoiden hyvinvointia ja me-henkeä.

Ryhmät ovat myös loistava mahdollisuus tutustua toisiin opiskelijoihin eri aloilta. Harrastustoiminta on maksutonta / edullista ja ryhmiin osallistuminen on helppoa, sillä suurin osa niistä toimii omilla kampuksillamme. Lisätietoja saat mm. Opiskelijan käsikirjoista ja opiskelijoiden intranetsivuilta.

Urheilun ja opiskelun yhdistäminen

Jos olet kilpaurheilija, opiskellessasi voit päästä mukaan urheiluakatemiaan.Urheiluakatemia tarjoaa sinulle harjoittelumahdollisuuksia ja erilaisia urheilu-uraasi tukevia etuja.

Urheiluakatemia tukee, kannustaa ja edistää kilpaurheilijoiden urakehitystä sekä siihen liittyvää fyysistä ja henkistä kasvua. Urheiluakatemia mahdollistaa yhteistyössä koulujen kanssa urheilijan harjoittelun osin koulupäivän aikana.

 

Kotkassa ja Kouvolassa opiskelevat kuuluvat Etelä-Kymenlaakson ja Kouvolan urheiluakatemioihin.

Mikkelissä ja Savonlinnassa opiskelevat ovat Etelä-Savon Urheiluakatemian piirissä. Akatemia tarjoaa sinulle harjoittelumahdollisuuksia ja erilaisia urheilu-uraasi tukevia etuja.

Kotka ja Kouvola

Tutustu tästä

Mikkeli ja Savonlinna

Tutustu tästä
Share This