Suorita harjoittelujakso omaa yritystäsi kehittäen

Onko sinulla yritysidea tai jo olemassa oleva yritys?

Haluaisitko kesällä 2022 kehittää yrityksesi tuote- ja palvelukokonaisuutta ja samalla ansaita opintopisteitä harjoittelusta? Tule RISICO:n ohjaamaan Kymenlaakson opiskelijayrittäjien harjoitteluun, jossa suoritat harjoittelun Xamk RISICO-hankkeelle, mutta harjoittelun aikana keskityt oman yritystoimintasi kehittämiseen ja tukenasi on ammattitaitoiset sparraajat!

Opintopisteitä yrityksesi kehityksestä

Harjoittelun pituus ja ajanjakso on vapaasti sovittavissa välillä toukokuu – elokuu 2022. Sovimme yrityksesi kehityksen joko harjoittelujaksona tai projektiopintoina, jotta saat opintopisteitä.  Harjoittelusta on tietenkin myös sovittava oman harjoitteluvastaavan kanssa. Osallistuvien opiskelijoiden on tietenkin myös sovittava harjoittelujaksosta opintovastaavansa kanssa. Koko harjoittelun ajan sinua sparrailee RISICO tiimi, jossa on kesällä mukana yrityskehityksen, myynnin ja markkinoinnin rautaisia ammattilaisia. Mukana RISICO toiminnassa on muitakin Kymenlaakson PK-yrityksiä ja laaja verkosto, joten tukea ja mentorointia löytyy.

Ole yhteydessä jos haluat kysyä lisää tai tietää enemmän:

Projektipäällikkö Erna Gronow
erna.gronow@xamk.fi
040 688 6919

ILMOITA YRITYKSESI MUKAAN

Täytä ilmoittautumislomake ja tuo opiskelijayrityksesi mukaan kesän 2022 Kymenlaakson RISICO kesäkehitykseen, niin sovitaan harjoittelusta. Olemme pian sinuun yhteydessä!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ