Kaukopalvelu

Kaukopalvelun avulla käytettävissäsi ovat koko Suomen kirjastojen kokoelmat.

 

HUOM! Kaukopalvelu on suljettuna 1.- 30.7. Kouvolassa, Kotkassa ja Savonlinnassa ja 17.-30.7. Mikkelissä

Kaukopalvelu henkilöasiakkaille

Tarvitsetko kirjaa tai artikkelia, joka ei kuulu Xamkin kirjastojen tai oman paikkakunnan kokoelmiin? Voimme tilata sen muualta tehtyäsi pyynnön verkkolomakkeella. Jokaisesta kirjasta/artikkelista tulee tehdä erillinen pyyntölomake. Lähettävä kirjasto määrittelee laina-ajan sekä sen, voitko viedä kirjan kotiin vai onko se ainoastaan lukusalikäytössä. Lainojen tiedot eivät näy Kaakkurissa ja ne uusitaan puolestasi ja ilmoitetaan, kun uusinta ei enää onnistu.

Xamkin kirjasto välittää kirjaston asiakkaille kaukolainoja muista koti- ja ulkomaisista kirjastoista voimassaolevien kaukopalveluohjeiden ja -sääntöjen mukaisesti. Kaukopalvelusta veloitetaan Xamkin kirjaston palveluhinnaston mukaan.

 

Kaukolainapyyntö henkilöasiakkaille

Kaukopalvelu kirjastoille

Muut kirjastot voivat tilata lainoja Xamkin kirjastosta tekemällä kaukolainapyynnön verkkolomakkeella tai lähettämällä kaukolainapyynnön kunkin kirjaston sähköpostiin. Kaukopalvelusta veloitetaan Xamkin kirjaston palveluhinnaston mukaan. Xamkin kirjaston peruskokoelmista lainattavan aineiston laina-aika on 14 vuorokautta.

 

Kaukolainapyyntö kirjastoille

Share This