Haku on päättynyt, kiitos kaikista hakemuksista!

Tule mukaan Xamk RISICO yritysverstaan kesäharjoitteluihin! Tarjoamme yhdessä eri Kymenlaakson PK-yritysten kanssa mahdollisuuden suorittaa harjoittelujakso tuote- ja palvelukehityksen projekteissa. Toimeksiannot ovat erilaisia, mutta monia niistä voi suorittaa myös pitkälti etänä.

Harjoittelu on palkatonta mutta siitä saa opintopisteitä ja voi hakea kesäksi opintotukea kesäopintoihin. Harjoittelujakson ajankohdan ja pituuden voimme sopia joustavasti kesäkuus-elokuu välillä.

Tarvitsemme monen eri alan osaajia, joten katso alla tarjonta ja ilmoittaudu mukaan! Meillä on myös tulossa lisää harjoittelumahdollisuuksia, joista kerromme ilmoittautuneille.

Ole yhteydessä jos haluat kysyä lisää tai tietää enemmän:

Projektipäällikkö Erna Gronow

Kotka Steam Brewery - logistiikan, myynnin ja markkinoinnin kehitys

Tule mukaan tiimiin kehittämään tänä kesänä Kotka Steam Breweryn yritystoimintaa! Tehtäviä on monenlaisia, ja voimme muokata tehtävänkuvaa pätevälle tekijälle. Kehityskohteena voisi olla esim: panimon logistiikka- ja kuljetustoiminnat, tuotteiden myynti- ja markkinointi, asiakashallinnan CRM järjestelmän kehitys, tuotteiden graafinen ilme (olut tölkkien ja myyntimateriaalit). Kotka Steam Brewery sijaitsee historiallisessa Kotkan höyrypanimorakennuksessa Kotkan Metsolassa, mutta töitä voi pitkälti tehdä myös etänä tai haluttaessa Xamk Xlab tiloissa Kotkan keskustassa.

Lisätietoja panimosta

Kotkan Saaret - digitaalisen markkinoinin tehostus

Tule mukaan kesäksi kehittämään Kotkan Saarten digitaalista markkinointia! Haussa on itsenäisesti toimiva, hyvää suomenkielistä somesisältöä tuottava opiskelija. Pääset kesällä tietenkin kauniisiin saariin tutustumaan toimintaan, mutta työstä suuren osan voi suorittaa myös etänä. Yrittäjä on myös lähiaikoina palkkaamassa lisäväkeä, joten harjoittelu kannattaa!

Tutustu Kotkan Saaret

Carbons Finland - biohiilen markkinointi ja asiakaskehitys

Tule mukaan kehittämään biohiilen digitaalista markkinointia ja asiakaskehitystä. Yritys sijaitsee Kouvolassa, mutta projekti toteutetaan täysin etänä. Haussa siis itsenäinen, dynaaminen tekijä.

Tutustu Carbons Finland

Innocode - uuden koulutusyritystoiminnan kehitysprojekti

Innocode Oy on yhdessä Klarissa yritysvoimauttamon kanssa kehittämässä Kotkaan uutta liiketoimintaa yrityskoulutukseen. Tule mukaan kehittämään uutta koulutuspalveluiden alustaa ja koulutuskokonaisuuksia. Harjoittelun ydin on digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kehitys. Toivomme sinulta innostunutta otetta ja sanavalmiutta kirjallisesti. Tehtävä sopii esim. tradenomiopiskelijalle. Innocode sijaitsee Kotkan keskustassa, mutta tehtäviä voi hoitaa pitkälti myös etänä.

Tutustu Innocode

TPoint - laadun ja asiakkuuksien kehitys

TPoint on Kotkassa sijaitseva uusi talousohjelmistoihin erikoistunut yritys. Projektissa tulet auttamaan yrityksen perustajaa tuotteiden pilotoinnissa ja kehityksessä sekä asiakaskunnan määrittelemisessä. Kyse ei ole niinkään teknisestä tuotekehityksestä, vaan tuotteen ja liiketoiminnan kehityksestä, joten tehtävä sopii mainiosti esim. tradenomiopiskelijalle. Tehtävään tarvitaan hyvää englannin- ja suomenkielen taitoa.

Tutustu T-Point

Presenter.cam - asiakkuuksien kehitys

Presenter.cam -palvelun avulla tuot läsnäolosi etätapaamisiin vahvasti ja persoonallisesti. Tule mukaan kehittämään Presenter.cam-palvelulle uusia asiakasryhmiä ja kehittämään palvelun myyntiä ja markkinointia. Haussa kaksi opiskelijaa. Toiveena hyvä suomen- ja englanninkielen osaaminen sekä dynaaminen ote. Yritys sijaitsee Kotkassa, mutta harjoittelun voi suorittaa pääsääntöisesti etänä.

Tutustu Presenter.cam

T-Base - laatukäsikirjan kehitys

Kiinnostaako palveluiden laatukysymykset ja standardit? Tule mukaan kehittämään ohjelmistopalveluita tarjovan yrityksen laatukäsikirjaa. T-Base on Kotkassa sijaitseva ohjelmistopalveluita tarjoava yritys. Projektissa voi työskennellä pitkälti etänä.

Tutustu T-Base

Muusa Markering - asikaskehitys ja markkinointi

Muusa Marketing on pieni ja ketterä kahden naisen markkinointitoimisto Kotkan-Haminan seudulla. Meillä saat toteuttaa asiakaslähtöiseen markkinointiin ja viestintään liittyviä projekteja laajalla skaalalla oman kiinnostuksesi mukaan, esimerkkeinä somemarkkinointi, sisällöntuotanto ja verkkosivujen kehitys. Arvostamme itseohjautuvuutta ja avointa kokeiluasennetta. Työt onnistuvat täysin etänä ja toki voidaan tarpeen mukaan myös tavata!

Tutustu Muusa Marketing

T-Base - tuotteistuksen kehitys asiakaspalautteiden pohjalta

Ohjelmistotalo T-Basen opiskelijaprojektissa keskityt B-to-B yrityksen asiakkailta kerättävään palautteeseen ja kehität siitä yhteenvedon ja suosituksia yrityksen palvelukehityksen jatkosuunnalle. Suorittamasi nykyisten asiakkaiden kysely – ja mahdollisesti haastattelut – toimisivat työn lähtökohtana. Projekti sopii erinomaisesti myös opinnäytetyöksi. Yritys sijaitsee lähellä Kotkan keskustaa, mutta suurin osa työstä voidaan suorittaa etänä.

Tutustu T-Base