VUODEN 2022 YRITYSVERSTAS HARJOITTELUPROJEKTIT

Tule mukaan Xamk RISICO yritysverstaan kesäharjoitteluihin! Tarjoamme yhdessä eri Kymenlaakson PK-yritysten kanssa mahdollisuuden suorittaa harjoittelujakso tuote- ja palvelukehityksen projekteissa. Toimeksiannot ovat erilaisia, mutta monia niistä voi suorittaa myös pitkälti etänä.

Harjoittelu on palkatonta mutta siitä saa opintopisteitä ja voi hakea kesäksi opintotukea kesäopintoihin. Harjoittelujakson ajankohdan ja pituuden voimme sopia joustavasti.

Tarvitsemme monen eri alan osaajia, joten katso alla tarjonta ja ilmoittaudu mukaan! Meillä on myös tulossa lisää harjoittelumahdollisuuksia, joista kerromme ilmoittautuneille.

Ilmoittautumislinkki myös tässä

Ole yhteydessä jos haluat kysyä lisää tai tietää enemmän:

Projektipäällikkö Erna Gronow

erna.gronow@xamk.fi

040 688 6919

Kotka Steam Brewery - panimotoiminnan kehitysprojekti

Tule tiimiin mukaan kehittämään Kotka Steam Breweryn tuote- ja palvelukehitystä! Tehtävänkuvat voivat vaihdella hakijoiden omien osaamisten ja opiskelutaustan myötä, voisit olla mukana kehittämässä esim. CRM-järjestelmää, tuotteiden myyntiä ja markkinointia, tuotekehitystä eri asiakasryhmille, Kotka Steam Breweryn graafista ilmettä (esitteet, ständit, oluttölkit). Haussa noin 3 opiskelijan tiimi, sopivaa harjoittelutehtävää voisi löytyä esim. tradenomi-, data-analytiikan, tai graafisen suunnittelun opiskelijalle. Panimo sijaitsee historiallisessa Kotkan höyrypanimon rakennuksessa Kotkassa, mutta työtehtäviä voi myös suorittaa etänä ja välillä panimon tiloissa Kotkan Metsolassa tai Xlab tiloissa Kotkan keskustassa.

Tutustu Kotka Steam Brewery

TPoint talousohjelmiston asiakaslähtöisyys ja asiakaskehitys

TPoint on Kotkassa sijaitseva uusi talousohjelmistoihin erikoistunut yritys. Projektissa tulet auttamaan yrityksen perustajaa tuotteiden pilotoinnissa ja kehityksessä sekä asiakaskunnan määrittelemisessä. Kyse ei ole niinkään teknisestä tuotekehityksestä, vaan tuotteen ja liiketoiminnan kehityksestä, joten tehtävä sopii mainiosti esim. tradenomiopiskelijalle. Tehtävään tarvitaan hyvää englannin- ja suomenkielen taitoa.

Lisätietoja TPointista

Presenter.cam asiakkuuksien ja myynnin kehitys

Presenter.cam -palvelun avulla tuot läsnäolosi etätapaamisiin vahvasti ja persoonallisesti. Tule mukaan kehittämään Presenter.cam-palvelulle uusia asiakasryhmiä ja kehittämään palvelun myyntiä ja markkinointia. Haussa kaksi opiskelijaa. Toiveena hyvä suomen- ja englanninkielen osaaminen sekä dynaaminen ote. Yritys sijaitsee Kotkassa, mutta harjoittelun voi suorittaa pääsääntöisesti etänä.

Tutustu Presenteriin

Muusa Marketing digitaalisten palveluiden kehitysprojekti

Muusa Marketing on pieni ja ketterä kahden naisen markkinointitoimisto Kotkan-Haminan seudulla. Meillä saat toteuttaa asiakaslähtöiseen markkinointiin ja viestintään liittyviä projekteja laajalla skaalalla oman kiinnostuksesi mukaan, esimerkkeinä somemarkkinointi, sisällöntuotanto ja verkkosivujen kehitys. Arvostamme itseohjautuvuutta ja avointa kokeiluasennetta. Työt onnistuvat täysin etänä ja toki voidaan tarpeen mukaan myös tavata!

Tutustu Muusa Marketing

Innocode - uuden liiketoiminnan kehitysprojekti

Innocode Oy on yhdessä Klarissa yritysvoimauttamon kanssa kehittämässä Kotkaan uutta liiketoimintaa yrityskoulutukseen. Tule mukaan kehittämään uutta koulutuspalveluiden alustaa ja koulutuskokonaisuuksia. Harjoittelun ydin on digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kehitys. Toivomme sinulta innostunutta otetta ja sanavalmiutta kirjallisesti. Tehtävä sopii esim. tradenomiopiskelijalle. Innocode sijaitsee Kotkan keskustassa, mutta tehtäviä voi hoitaa pitkälti myös etänä.

Lisätietoa Innocode

T-Base IT-palveluiden laadunkehitys

Kiinnostaako palveluiden laatukysymykset ja standardit? Tule mukaan kehittämään ohjelmistopalveluita tarjovan yrityksen laatukäsikirjaa. tBase on Kotkassa sijaitseva ohjelmistopalveluita tarjoava yritys.

T-Base lisätiedot

T-Base - tuotteistuksen kehitys asiakaspalautteiden pohjalta

Ohjelmistotalo T-Basen opiskelijaprojektissa keskityt B-to-B yrityksen asiakkailta kerättävään palautteeseen ja kehität siitä yhteenvedon ja suosituksia yrityksen palvelukehityksen jatkosuunnalle. Suorittamasi nykyisten asiakkaiden kysely – ja mahdollisesti haastattelut – toimisivat työn lähtökohtana. Projekti sopii erinomaisesti myös opinnäytetyöksi. Yritys sijaitsee lähellä Kotkan keskustaa, mutta suurin osa työstä voidaan suorittaa etänä.

T-Base lisätiedot

Ilmoittaudu tästä kesäverstas harjoittelijaksi!

Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeella. Ilmoitettujen projektien lisäksi meille saattaa tulla muitakin harjoitteluun sopivia projekteja, joista kerromme sopiville ilmoittautuneille.

Ilmoittautumislomakkeeseen