Laita idea lentoon yhdessä tiimin kanssa

Road to *ship

*Ship Startup Festival tulee taas, jonka takia Road to *ship käynnistyy myös! Virallisesti koneet Q1 2024, mutta voit ilmoittautua mukaan jo nyt.

Road to *ship on tarkoitettu sinulle, joka haluat makustella mahdollista yritystoimintaa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tai ehkä olet ajatellut yrittäjyyttä, mutta bisnesidea on vielä hiomaton. Sinulla voi olla selkeä bisnesidea tai jopa tiimi, mutta tarvitset ohjausta ja neuvoja asiantuntijoilta ja kokeneilta yrittäjiltä.

Olemme luoneet helpot vaiheet antaaksemme sinulle kehitysideoita, mukaan lukien inspiroivaa mentorointia, palautetta yrittäjiltä ja asiantuntijoilta. Ohjaamme sinua luomaan omat myyntipuheet, joilla voit halutessasi astua lavalle *ship Startup Festival -tapahtumassa kilpaillaksesi pääpalkinnosta

Lähtölaukaus

  • Tutustu Road to *ship –tiimiin
  • Tietoa, miten voit ansaita opintopisteitä!
  • *ship Startup Festival esittely *ship tiimin voimin!

Alustava aikataulu:

Online-työpajat on ajateltu alkavan 12.3.2023 ja kestää 6 viikkoa. Sessiot ovat aina tiistaisin klo 16. Huomioithan, että työpajat ovat pääasiassa englanniksi, mutta mentorointi ja valmennus voidaan pitää halutessasi englanniksi tai suomeksi.

Valmennusohjelmassa opit esittelemään ja myymään oman ideasi.

Ohjelma on avoin kaikille varhaisen vaiheen ideanikkareille, jotka vielä hiovat uutta ideaansa tai jo pidemmällä sen kanssa. Jos olet kiinnostunut ideoiden myymisestä ja yrittäjyydestä, ohjelma on juuri sinulle. Tähtäämme siihen, että pääset esittelemään ideasi *ship Startup Festivaalin lavalle ja tavoittelemaan rahapalkintoa.

Ohjelman vetää Tuukka Ylälahti, jolla itsellään on pitkä kokemus sarjayrittäjyydestä ja ideoiden myymisestä, valmennuksesta ja ideoiden tuomaroinnista.

Lisätiedot

Mikäli sinulle tulee mitään kysyttävää Road to *shipistä, nakkaa meille sähköpostia: Erna Gronow (email) ja Jani Kiviranta (email) Muista ilmoittautua,  ILMOITTAUDU MUKAAN