Laita idea lentoon yhdessä tiimin kanssa

Road to *ship

*Ship Startup Festival tulee taas, jonka takia Road to *ship käynnistyy myös! Virallisesti koneet käynnistyvät 7.3. 14:00, mutta sitä ennen sinun tulee ilmoittautua mukaan.

Road to *ship on tarkoitettu sinulle, joka haluat makustella mahdollista yritystoimintaa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tai ehkä olet ajatellut yrittäjyyttä, mutta et bisnesidea on vielä hiomaton. Sinulla voi olla selkeä bisnesidea tai jopa tiimi, mutta tarvitset ohjausta ja neuvoja asiantuntijoilta ja kokeneilta yrittäjiltä.

Olemme luoneet helpot vaiheet antaaksemme sinulle kehitysideoita, mukaan lukien inspiroivaa mentorointia, palautetta yrittäjiltä ja asiantuntijoilta. Ohjaamme sinua luomaan omat myyntipuheet, joilla voit halutessasi astua lavalle *ship Startup Festival -tapahtumassa kilpaillaksesi pääpalkinnosta

Lähtölaukaus

  • Tutustu Road to *ship –tiimiin
  • Tietoa, miten voit ansaita opintopisteitä!
  • *ship Startup Festival esittely *ship tiimin voimin!

Alustava aikataulu:

Online-työpajat on ajateltu alkavan klo 15:00 annettuina päivinä. Online mentorointi ja valmennus ovat joustavia, tarpeiden mukaan räätälöitäviä. Huomioithan, että työpajat ovat pääasiassa englanniksi, mutta mentorointi ja valmennus voidaan pitää halutessasi englanniksi tai suomeksi.

Vaihe yksi: viikko 10–11, 6.–17.3.2023

Ensimmäisessä vaiheessa saat hyödyllistä infoa, miten jalostat ideasta liiketoimintaa. Hyödynnämme erilaisia muotoiluajattelun työkaluja ideasi jalostamiseksi. Lopuksi sinulla on hioutuneempi liiketoimintaidea, jolla pääset eteenpäin prosessissa.

Vaihe kaksi: viikko 12–13, 20.–31.3.2023

Toisessa vaiheessa paneudutaan ideasi kaupalliseen puoleen: mietitään asiakasnäkökulmaa, hinnoittelua, testausta ja mitä tarvitaan hittituotteen tai -palvelun tekemisesksi.

Vaihe kolme: viikko 14–16, 27.3.–21.4.2023

Tässä vaiheessa mukaan astuvat mentorit. Alustavia aiheita ovat rahoitus, lakiasiat ja pitchaus. Saat hyvät pohjatiedot rakentaa oma myyntiesitys houkuttelevaan kuntoon.

Vaihe neljä: viikko 17, 24.–28.4.2023

Viimeisessä vaiheessa hiotaan myyntipuheet ja -esitys timanttiseksi kokonaisuudeksi. Saat vielä arvokasta palautetta, minkä pohjalta olet halutessasi valmis kisaamaan *ship Startup Festivalin pääpalkinnosta!

Lisätiedot

Mikäli sinulle tulee mitään kysyttävää Road to *shipistä, nakkaa meille sähköpostia: Erna Gronow (email) ja Jani Kiviranta (email) Muista ilmoittautua,  ILMOITTAUDU MUKAAN