AAMIAISTILAISUUS SOTE-alan yrityksille sekä järjestö- ja yhdistystoimijoille, Mikkeli

Soten uudella aikakaudella emme pärjää enää yksin. Sen lisäksi, että tarvitsemme toisiamme, sote-ala tarvitsee myös uudenlaisia tapoja tehdä työtä sekä uudenlaisia ja monipuolisia palveluja selvitäkseen markkinoilla. Hankkeessa keskiössä on myös henkilöstö ja sen merkitys tuottavuudelle.
Tukea tuottavuuteen -hanke haluaa tukea osallistujia ja tarjota heille mahdollisuuden parantaa osaamistaan ja lisätä valmiuksia pärjätä muuttuneessa kilpailutilanteessa. Tervetuloa mukaan ja verkostoitumaan!
Vieraina sotekoordinaattori Niina Kaukonen, Etelä-Savon maakuntaliitto ja projektipäällikkö Satu Pulkkinen, Xamk

Aika:             22.3.2019 klo 8.30 – 12

Paikka:         Xamk (Mikkelin kampus, D131) Patteristonkatu 3D, MIKKELI

klo 8.30 Hyvän päivän aamupala
klo 9.00 Tukea tuottavuuteen – sote alan yritykset uudella aikakaudelle (TUTU) – hanke; mistä on kyse, miksi kannattaa tulla mukaan ja kuinka se tehdään. Keskustelua ja ajatusten jakamista aiheeseen liittyen/projektipäällikkö Satu Pulkkinen, Xamk ja projektityöntekijä Eila Avelin, Xamk
klo 10.00 Tauko
klo 10.15 Etelä-Savolaisten ihmisten sote-palvelukokonaisuudet tulevassa maakunnassa. MIksi voimavarojen yhdistäminen kannattaa? Sotekoordinaattori Niina Kaukonen, Etelä-Savon maakuntaliitto
klo 11.30 Kiitossanat

 

Tilaisuus on maksuton! Tarjoilun vuoksi ilmoittautuminen tilaisuuteen viimeistään 15.3.2019 oheisesta linkistä

https://www.lyyti.in/aamiaistilaisuus_220319_tutu-hanke

Lämpimästi tervetuloa, tule ja tuo kollegasi myös mukaan!

Lisätietoja: Satu Pulkkinen, p. +35840 151 1635, satu.pulkkinen@xamk.fi

Tilaisuus on osa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun toteuttamaa Tukea tuottavuuteen – sote-alan yritykset uudelle aikakaudelle (TUTU)  -hanketta, joka saa Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta.