Active Life Lab Kickoff

XAMK Active Life Lab tarjoaa uudenlaisen ympäristön dataan perustuvien hyvinvointipalveluiden huippututkimukselle sekä kehitystoiminnalle. Saimaa Stadiumin yhteyteen Mikkeliin valmistuva laboratorio laajentaa Xamkin TKI-toimintaa tukemaan entistä vahvemmin terveyden edistämisen toimenpiteitä maakunnan alueella.

Active Life Labin tilat on suunniteltu edistämään luovuutta ja yhteistyötä eri toimijoiden kesken. Laboratorion tilaratkaisuiden lähtökohtana on startupmainen ideoiden ketterä kehittäminen ja testaaminen. Uusimpaan teknologiaan yhdistettynä tila tarjoaa inspiroivan ympäristön uuden ja vaikuttavan hyvinvointitarjonnan kehittämiseen.

MITÄ ACTIVE LIFE LAB TARJOAA ORGANISAATIOLLESI?
TULE MUKAAN KICKOFFIIN!

Lähde mukaan ensimmäisten joukossa! Kickoff-tilaisuudessa esittelemme rakenteilla olevan ympäristön tiloja ja teknologiaa ja mahdollisuuksia alueen toimijoille. Tilaisuus on lähtölaukaus yhteiskehittämiselle ja samalla oivallinen verkostoitumisen paikka.

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu erityisesti hyvinvoinnin edistämiseen tähtäävien palveluiden yhteiskehittämisestä kiinnostuneille yrityksille, organisaatioille ja yksilöille. Ilmoittautumiset 22.11. mennessä:

http://bit.ly/activelifelab

Katso ohjelma: