Uudistuva Xamk, tulevaisuuden korkeakoulu -verkkotapahtuma: Älytään yhessä!

Kaikille avoin Uudistuva Xamk, tulevaisuuden korkeakoulu -verkkotapahtuma järjestetään torstaina 21.9. klo 13.00-14.30. Tapahtuman otsikko on Älytään yhessä! Xamkin yhteistyökumppani tai alumni, olet lämpimästi tervetullut tapahtumaan!

Verkkotapahtumassa pohditaan, miten eri toimijoiden yhteistyönä voidaan rakentaa alat ylittäviä, työelämän akuutteihin ja tuleviin osaamistarpeisiin liittyviä opintokokonaisuuksia. Tekoäly on yksi tällainen monialaisesti kiinnostava teema, ja verkkotapahtumassa pohditaankin, mitä sisältö- ja menetelmäseikkoja pitää huomioida, kun rakennetaan tulevaisuuskestävää opintokokonaisuutta tekoälystä. Tapahtumassa käsitellään myös opintokokonaisuuksia muista läpileikkaavista ja ajankohtaisista teemoista. Verkkotapahtuman alustajana aiheesta Tekoäly ja uudistuvan työelämän osaamistarpeet toimii tutkimusyksikkö Digitalian johtaja Stina Westman Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta. Alustuksen jälkeen nähdään käytännön esimerkki tekoälyä hyödyntävästä sovelluksesta. Esittelystä vastaavat Ohjelmistosuunnittelija Henri Riissanen ja Ohjelmistoarkkitehti Juha Ojala ProRak-hankkeesta Digitaalisen talouden vahvuusalalta.
Iltapäivä jatkuu yhdessä tehden. Tule ja tuo näkemyksesi ja asiantuntemuksesi virtuaaliseen suunnittelupöytäämme: koulutuksen suunnittelussa erilaiset näkökulmat ovat kultaakin arvokkaampia. Tehdään yhdessä Xamkista tulevaisuuden korkeakoulu!

 

Uudistuva Xamk, tulevaisuuden korkeakoulu -tapahtumat liittyvät Xamkissa käynnissä olevaan isoon UusiX2030-uudistukseen ja valtakunnalliseen, kaikkien Suomen korkeakoulujen yhteiseen Digivisio 2030 -uudistukseen.  Tilaisuuden kieli on suomi, ja tilaisuus taltioidaan Xamkin sisäiseen käyttöön. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista. Liity mukaan tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella linkin kautta: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

 

Tervetuloa uudistamaan Xamkia, tulevaisuuden korkeakoulua!

 

Lisätiedot: projektipäällikkö Mari Maunula ja muutoskoordinaattori Mirva Pilli-Sihvola (etunimi.sukunimi@xamk.fi)