Apua avustuksiin yrittäjille

Kymenlaaksolainen yrittäjä, Toimitko metsä- ja maatalous-, kiertotalous- tai logistiikka-alalla?

JTF-rahoituksesta voit saada uutta potkua liiketoimintaasi. Tule paikalle kuulemaan ja vaikuttamaan ti 9.5. klo 9–11.30 Kohoa Synergiakeskukseen Kouvolaan.

Kymenlaaksossa on mahdollisuus hakea yhteensä 32 miljoonaa euroa uusiin ideoihin, jotka kohdentuvat yritysten liiketoimintojen kehittämiseen ja työllistämiseen, vihreän siirtymän teknologiaratkaisujen kehittämiseen sekä turvetuotantoalueiden kunnostukseen ja kestävään hyödyntämiseen.

Tule kuuntelemaan ja sparraamaan asiantuntijoiden sekä yritysten kanssa, miten rahoitusta voi hakea ja mihin se soveltuu. Samalla pääset vaikuttamaan, millaisiin projekteihin alueemme kannattaa panostaa. Mukana asiantuntijoita ELY-keskuksesta, Kymenlaakson liitosta sekä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta.

Tapahtumasarja järjestetään osana REACT-EU-rahoitteista Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (REACT, Etelä-Suomi) -hanketta yhteistyössä EAKR-rahoitteisen DIKIEKO – Digitalisaation avulla tehoa kiertotaloussysteemiin -hankkeen kanssa. REACThankkeet rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.