GEW Jatkot: CASE VENÄJÄ

CASE VENÄJÄ

22.11.2017 klo 15-18.30 Mikkelissä Xamkin kampuksella

Xamk / Luokka D 128 • Patteristonkatu 3 D, Mikkeli

Case Venäjä tarjoaa uutta ja ajankohtaista tietoutta Venäjän liiketoimintamahdollisuuksista sekä mahdollisista rahoitus-instrumenteista Venäjän-kaupasta kiinnostuneille yrittäjille ja yrityksille. Kokemuksia Venäjän-kaupasta ja sen aloittamisesta ovat kertomassa kolme yritysedustajaa sekä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin ja Tekesin asiantuntijat.

klo 14.30 Kahvitarjoilu ja ilmoittautuminen 

klo 15.00 Tilaisuus alkaa 

Rauli Valkonen | Streamrator Yhtiöt Ristiinalainen Steamrator aloitti aktiivisen toiminnan Venäjällä 1992. Nykyisin palveluksessa työskentelee noin 50 oman alansa ammattilaista eri puolilla maailmaa. 

Heikki Suomala | St Michel Print Oy St Michel Print Oy on ohkopaperiin erikoistunut painotalo, jonka tuotannosta suurin osa menee vientiin yli 30 eri maahan, myös Venäjälle. 

Teppo Viherkoski | Specta Oy Spectan perustivat 1993 Erik Helin ja Teppo Viherkoski, missionaan parantaa teollisuuden pakkaamisen laatua. Tänään Venäjän raskaan teollisuuden kehittyessä sen myyntiverkosto on laajentunut käsittämään koko Venäjän Pietarista Vladivostokiin. 

Jaana Rekolainen | Suomalais-Venäläinen kauppakamari SVKK antaa konkreettista apua, jos olet aloittamassa vientiä, suunnittelet liiketoiminnan aloittamista tai haet eväitä kasvuun tai liiketoiminnan kehittämiseen Venäjällä. Kuule venäjänkaupan viimeisimmät kuulumiset. 

Sari Federley | Tekes Osana Team Finland -verkostoa Tekes auttaa luomaan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan liittyvää yhteistyötä venäläisten ja suomalaisten yritysten ja tutkimusryhmien välille. 

Igor Rozhdestvenskiy | Ingria Tietoa Venäjän businessmahdollisuuksista pk-yrittäjille sekä Ingrian palveluista Pietarissa. 

noin klo 19.00 Tilaisuus päättyy 

Ilmoittaudu mukaan 20.11. mennessä mikseimikkeli.fi/casevenaja