Crisis Hack Kymenlaakso

Kutsumme paikalliset yritykset, opiskelijat ja kaikki kiinnostuneet yhdistämään voimamme ja nostamaan Kymenlaakson koronakriisistä.

Kansallisen Hack the Crisis Finlandin ja kansainvälisen Global Hackin innoittamana on tavoitteenamme mennä verkon yli #supportlocal tasolle ja yhdessä miettiä tapoja kehittää liikeideoita ja pelastaa paikallisia yrityksiä sekä yhteisöjä.

#supportlocal ja rekisteröidy nyt!

XAMKin opiskelijat saavat 2 opintopistettä hackathon-ohjelmaan osallistumisesta. Koska kahvit, välipalat ja after-party ovat virtuaalisia, kaikki osallistujat saavat lahjakortin paikalliseen ravintolaan joka tarjoaa take-away tai kotiinkuljetettua ruokaa.

Ilmoittautuminen on auki! Ilmoittaudu 12.5 mennessä

Kaikki ovat tervetulleita ja voit osallistua kolmella eri tavalla:

  1. Sinulla on jo idea tai konsepti, jota haluat kehittää? Erinomaista, Rekisteröidy nyt osallistujaksi ja kerro meille lisää!
  2. Sinulla ei ole valmistaa ideaa, mutta haluaisit liittyä tiimiin auttamaan paikallista yritystä tai kehittämään ideaa tai yrityksen antamaa haastetta? Hienoa, rekisteröidy nyt osallistujaksi. Me etsimme sinulle sopivan ryhmän!
  3. Yritys tai yrittäjä? Kannustamme paikallisia yrityksiä esittämään yhden tai useamman haasteen, joita he kohtaavat parhaillaan. Näihin toimeksiantoihin valitaan tiimit, jotka pyrkivät ne hackathonissa ratkaisemaan. Rekisteröidy nyt tai ota yhteyttä Crisis Hack Kymenlaakson tiimiin keskustellaksesi yhteistyöstä.

Onko sinulla liiketoiminta- tai teknistä kokemusta, jonka voisit jakaa mentoroimalla joukkuetta? Mentorit – we need you!

Tule mukaan ja ilmoittaudu – rekisteröidy nyt!

 

Lisätietoa – www.xamk.fi/crisis-hack