Eväitä ympäristöahdistuksen kohtaamiseen nuorisoalalla 11.2.2022 klo 9-11.30

 

Pohditko työssäsi nuorten ympäristöahdistuksen kohtaamista?

 

Jos vastasit kyllä, on tämä koulutus just sulle! Ja jos vastasit ei, on tämä koulutus myös just sulle! Nuorisobarometrin (2018) mukaan 15-29 -vuotiaiden nuorten ympäristöhuoli on lisääntynyt 10 vuoden aikana. 67 % vastanneista koki erittäin tai melko paljon turvattomuutta ilmastonmuutoksen vuoksi. Todennäköisesti siis sinunkin kohtaamiesi nuorten joukossa on niitä, joita asia huolettaa.

 

Järjestämme yhdessä Ympäristöahdistuksen mieli -hankkeen kanssa ”Eväitä ympäristöahdistuksen kohtaamiseen nuorisoalalla” -koulutuksen 11.2.2022 klo 9–11.30.

Koulutuksessa pohditaan seuraavia kysymyksiä: Miten tukea nuoria ympäristötunteiden kohtaamisessa? Miten voimme edistää nuorten mielen hyvinvointia ympäristökriisin aikakaudella? Miten omat ympäristötunteemme vaikuttavat?

 

Koulutus tarjoaa tietoa ja työkaluja ympäristöön liittyvien asioiden ja tunteiden kohtaamiseen, sekä ammattilaisena että tavallisena ihmisenä. Koulutuksessa sovelletaan monipuolisia menetelmiä käytännönläheisesti ja kokemusperäisesti. Käytössä mm. myötätunnon ja resilienssin tukemiseen suunnatut työkalut.

 

Koulutuksista sanottua:

”Tosi mielenkiintoista ja silmiä avaavaa.”

”Tärkeää että näitä asioita sanoitetaan ja että näitä huomioidaan.”

”Hyvin koottu kokonaisuus esiin nousevasta ilmiöstä.”

 

Koulutus pidetään Teams-alustalla. Aihepiiriin tutustumista ohjaavat Ympäristöahdistuksen mieli -hankkeen kouluttajat.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan 8.2.2022 mennessä: https://mieli.futural.fi/registration/248

Lisätietoja: Hanna Rintala hanna.rintala@nyyti.fi, puh. 050553155